Ispovesti

ISPOVEST MLADE MAMICE: “Ti nedostaju moje rupice?”

Okrenuo sam ju i naslonio na trosjed, te sam malo protrljao picu i stavio joj ga odjednom do kraja. Ona je ciknula, ali se nije bunila. Ja sam ju primio za bokove i zabijao joj ga čim dublje, a iz nje je počelo ponovo curiti i kako mi je kurac izlazio iz njene pice bio je sve više i više prekriven njenim sokovima. To me je dodatno napalilo i uskoro sam joj ponovo punio picu svojom spermom. Ovaj put ga nisam odmah izvadio već sam ga još nabijao, tako da je i ona ponovo svršila sa mojim kurcem u sebi.

Kad se je malo smirila ja sam ga izvadio i ponudio joj ga da ga očisti što je ona oduševljeno prihvatila i oblizala mi ga je skroz do jaja. Sjeli smo ponovo na trosjed, a ona je rekla da će skuhat kavu, ali sam ja rekao da ćemo to sljedeći put, jer moram kući, tj pokupiti malog iz vrtića, a i da se Maja uskoro vrača sa posla, pa moram i ručak napraviti.

Samo se nasmijala i rekla da navratim kad mogu, ili će ona navratiti da joj zatvorimo rupice. Rekao sam da joj moj čep uvijek stoji na raspolaganju, te sam otišao uz vatreni poljubac i stiskanje njene guze.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)