Ispovesti

ISPOVEST MLADE MAMICE: “Ti nedostaju moje rupice?”

Bojao sam se da ne probudimo malo, pa sam odlučio ispunjit njene zahtjeve i počeo ju pumpat kao lud. Jebali smo se tako desetak minuta, tijekom kojih je ona dva puta svršila, a onda je došao red i na mene, zabio sam ga još par puta jako i imam osjećaj da sam joj svršio direktno u maternicu. Iz mene je samo izlazilo kao da joj maloprije nisam svršio u usta. Uskoro sam se odmaknuo od nje, a na pici su se vidjeli pomiješani naši sokovi.

Sjeo sam kraj nje na trosjed, a ona se primakla meni i počela mi ponovno drkati sluzavi kurac, a u jednom trenutku se je nagnula i uzela ga u usta, te ga je počela lizati i cuclati. Kad sam ju pitao šta joj nije dosta, samo je rekla:

– Imam ja još jednu rupicu koju treba napuniti -to je popratila predivnim smješkom i dodala mi tubicu kreme, te nastavila lizati i pušiti moj kurac koji je rastao na očigled.

Ja sam istisnuo malo kreme na prst i počeo sam joj masirati ulaz u guzu, a povremeno i prst uguravati unutra. Kad god bi prst ušao u njen šupčić ona bi samo zamumljala sa mojim kurcem u ustima. Uskoro je bio dovoljno tvrd da joj ga stavim. Ona se je legla na trosjed i izbacila guzu u zrak, a ja sam namazao svoj kurac sa kremom i još istisnuo u njen šupčić, te stavio kurac na ulaz. Počeo sam ulaziti polako, a ona je zabila glavu u jastuk i samo cvilila, a kad sam ušao još malo naglo je trznula guzom unatrag i ušao sam do kraja. Ona je vrisnula, ali je srećom taj vrisak završio u jastuku. Sad kad sam ušao do kraja počeo sam ga zabijati u nju, postepeno pojačavajući tempo. Iz njene pice su se cijedili sokovi i znao sam da svršava, a ja još nisam bio ni blizu. Izvadio sam ga van i dodao još malo kreme na kurac, te ga ponovo vratio u njenu guzu i nastavio sam je jebati još dobrih pet minuta prije nego sam i ja svršio. Izvadio sam kurac i gledao svoju spermu u dubini njenog šupčića. Ona se je ispružila na trosjed i zadovoljno me gledala:

– Ovo mi je bilo neophodno….kad si dolazio sa Majom imala sam želju baciti se na tebe i dobro te iscijediti… -rekla je sa smješkom.

– Hmmm…onda su te želje bile obostrane. I ja sam tebe želio izjebati na ovom trosjedu ili u krevetu… -rekao sam i ja sa smješkom.

– Mmmmm…znači oboje imamo pokvarene misli, ha? -rekla je i prasnula u smijeh, a ja sam joj se pridružio.

Uto smo čuli da se i malena probudila, pa je Zrinka brzo otišla u sobu, a ja za njom. Čim ju je uzela u ruke mala se smirila. Ja sam ju onda upitao šta bi to trebalo premjestiti, a ona je tiho rekla da je u pitanju kinderbet od male i da ga stavim uz krevet, a ne da je u kutu sobe. Bio je stvarno težak i nakon desetak minuta sam ga uspio smjestiti uz krevet. Kad sam došao u dnevni da se obučem, Zrinka je sjedila onako gola i hranila malu. Kako su joj noge bile raširene kurac mi se počeo dizati, a ona se samo nasmiješila i rekla da malo pričekam.

Kad je nahranila malu i odnijela ju na spavanje, vratila se u dnevni i prišla mi. Skinula je majicu i ja sam ugledao njene predivne grudi, te sam ih odmah počeo ljubiti i milovati. Uskoro su joj bradavice bile tvrde i počela mi je drkati kurac jednom rukom, a drugom mi je stiskala stražnjicu. Meni je kurac bio tako napet da više nisam htio čekati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)