Ispovesti

ISPOVEST MLADE MAMICE: “Ti nedostaju moje rupice?”

Sad su prošla dva mjeseca otkako je rodila predivnu curicu, koja nije bila moja. Tko je otac djeteta je saznala dva tjedna nakon što je rodila. Bio je to taj neki tip iz njene firme, koji nije htio imati nikakve veze sa time, jer je, kao, u sretnom braku. Nakon što ga je Zrinka malo pritisla, pristao je da ju financijski izdržava.

Tomica je bio razočaran što on nije otac, ali nije htio ništa iznositi u javnost. A ja sam bio još i više napaljen na Zrinku nego ranije. Žena je bila skoro svaki dan kod Zrinke. Te joj oko ovoga pomaže, te oko onoga, a tu se izmjenjivala sa Zrinkinom mamom. Ja sam bio par puta kod nje, uglavnom vozeći Maju kod nje ili joj donio hranu i pelene iz trgovine. I svaki put bi ju poželio pojebati na licu mjesta. Bila je jako poželjna i bila mi je još i zgodnija, a njene sise su bile još veće i najradije bi ih zagrizao.

Prošla su tako dva mjeseca, a onda me je jedan dan Zrinka nazvala i rekla da bi joj trebao doći nešto premjestiti u stanu. Pitala je Maju da li sam na poslu, a ova joj je rekla da sam doma, pa me je odmah nazvala. Rekao sam da dolazim za deset minuta. Kad sam došao ona je baš uspavala malu. Izašla je iz sobe i tiho me pozvala u dnevni. Kad smo se smjestili na trosjed prebacila je svoje noge preko mojih. Pošto je imala kratke hlačice noge su joj bile gole i ja sam ih odmah počeo milovati. Moj kurac je odmah reagirao i uskoro ga je mogla osjetiti na svojim nogama:

– Mmmmm…vidim da je mališa nestrpljiv -rekla je mazno i malo protrljala nogom po mom napetom kurcu.

– Još pitaš?!? -rekao sam sarkastično- Pa jedva čeka da ga uzmeš u usta.

– Hmmm…samo u usta??? Ja sam mislila da mu i ostale rupice nedostaju… -dok je to govorila lagano je raširila noge, a ja sam rukom kliznuo do njene pice, te prst zavukao ispod gaćica i doslovno ga utopio u njenoj mokroj pici.

Tako je bila mokra samo onaj prvi put kad smo se pojebali u ovom njenom stanu. Ona je samo uzdahnula i promrmljala:

– Mmmm…da stavi mi prste u nju…mmmm…i svoj debeli kurac stavi u nju…želim da mi ju napuniš.

Ja sam povukao njene hlačice skupa sa gaćicama niz njene noge i uskoro je predamnom bila njena mokra i obrijana pica koja je mirisala jako primamljivo, tako da nisam gubio puno vremena i zaronio sam svojim jezikom između njenih usmina. Kako sam ju jako i brzo lizao tako je ona sve više stenjala, a onda sam joj zabio prst u guzu i ona je eksplodirala, te mi je zalila lice svojim sokovima. Odmaknuo sam se i malo obrisao lice, te sam ustao i stavio joj kurac na usta, a ona ga je pohlepno progutala cijelog. Pušila ga je vrhunski i uskoro sam joj napunio usta spermom. Ona je sve progutala i nastavila ga gutati i obrađivati jezikom, tako da se nije ni spustio. Izvadio sam ga iz njenih usta i spustio se na koljena, te stavio kurac na ulaz u njenu picu i počeo ga uguravat u nju. Ona je počela stenjat i obgrlila me je nogama, te me je počela požurivat:

– Daaaajjjj….zabij mi ga…mmmm…daaaaa…tooo…hoću ga cijelog…mmmmm….aaahhhhhhhhhhhhh…napuuuu…mmm…niii meeee…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)