Ispovesti

Gospođo u vašim rukama je najbolje

Pogledah na sat, bilo je oko 14h, nisam moga sačekati da prođe tih tri sata, kurac mi nije dao mira, nekako sam se koncentrisao na posao i vreme je prošlo.

Stigoh tačno u 17h na dogovreno mesto, sedim i čekam je, da li će doći pomislih, baš tada sam pogledao u retrovizor i vidm da gospodja Tanja ide ka autu, njiše bokovima, na nogama cipelice sa većom štiklicom, na njoj haljina sa tigrastim dezenima pripijena uz telo, uključim četiri migavca da primeti da sam u tom autu, prilazi otvaram vrata, ulazi i seda.

Malo zbunjeni smo oboje, pruži mi ruku te se još jednom prozdravismo, palim auto i krećem, ćutimo. Osećam malu nelagodu, vozim po ulicama Novog Beograda, počesmo neku uobičajnu priču, bacih pogled na nju, grudi samo što ne iskoče, a hajina se povukla do iznad kolena, spustih pogled na lepo izvajane nogu u čarapama, vidi da je gledam i smeši se.

-I gde me vodiš-reče

-Možemo i po tvojoj želji, nadam se da vam ne smeta što vam ne persiram

-Sada nismo u banci, možeš slobodno na ti, ma nemam ideju, ali znaš malo mi je nezgodno ipak sam ja udata žena, te ti kafići nisu baš diskretni, ako me razumeš

-Razumem naravno, i spustih ruku na njeno koleno, pomilovao sam je, ona uzdahnu

-Najdiskretnije mesto je da odemo do mene, živim sam, a i u zgradi nema mnogo komšija, i dalje sam držao ruku na njenom kolenu

-Pa neznam…nemam baš mnogo vremena-reče

-Tanja svidjaš mi se baš, a i nismo deca, cenim tvoju želju za diskrecijom, uzeh je za ruku i spustih je na moj kurac, koji se ocrtavao preko panatalona

Tanja pomera ruku po mom kurcu, malo crvena u licu i ja kreneh ka mom stanu.Brzo smo stigli , parkirah se i krenusmo ka zgradi, išla je ispred mene uz stepenište, posmatrao sam je odpozadi i jedva se uzdržavao da je ne uhvatim za dupe tu ispred zgrade.

Udjosmo u lift i dok smo se vozili do 6 sprata, nisam se mogao uzdržavati, ona stoji naspurot mene spustih ruke na njeno dupe i poljubih je, ona prihvati poljubac i uvuče mi svoj jezik u usta.Otključah vrata od stana, udjosmo i s vrata nastavsimo da se ljubimo i grlimo, dovkli smo se do dnevnog boravka ,milovao sam je po ledjima i dupetu, drugom rukom sam stisako njene grudi, ona me dirala preko pantalona po kurcu. Odvojimo se, svukoh joj haljinu s tela..

-Wuuuu, rekoh.

-Svidja ti se – reče vragolasto

Tanja je na sebi imala haltere s crnim čarapama,crni brusi i crne tange, njene obline su bile još izazovnije..spustih je na trosed i osolobodih njene grudi, jaka četvorka ,bradavice iskočile, uzimam ih u usta i ližem, Tanja uzdiše, spuštam ruku do njenih bokova milujem je i osetim kako mi deo ruku dodiruje svilene čarape, a drugi deo glatku kožu, milujem je po preponama i ovlaš dodirnem njenu pičkicu, sva je mokra, uredne dlačice izviruju pored tangi, ona pušta glas, kao da prede, spuštam se jezikom preko njenog stomaka do njene pičkice, liznem je preko gaćica, osetim kakoje mokra i vrela…još brže i žustrije je ližem.

-Ah ah ah….tooooo, takooo…liži meee

Još intezivnije je ližem,vrhom jezika diram joj klitoris, uvlačim prst u njenu pičkicu i ujedno je jebem prstom.

-Too too…ahhh ahhh, kako je dobrooo, nastavi molimm teee

Spušta ruke na moju glavu i miluje mi kosu, pomeram njene gaćice u stranu i zavlačim jezik u njenu mokru pičkicu, jebem je prstom i diram joj klitoris jezikom.

-Ah ah ah …svršiću svršiću

To mi je dalo još stimulansa, volim da osetim kako žena svršava doj joj ližem pičkicu, ona ruka dira svoje grudi, izvija telo, ubrzavam liz

-da da da toooo, toooo, tooo, ah ah ah jeeeeee….evooo svršavammmm

Njeno telo se grčilo, i pičkice curi, sva je mokra i vrelaaaa, liznem je i podignem se i strasno se poljubimo.

-Wau ..bilo je baš dobro..nisam ovo očekivala, nisam dugo ovako svršila

-Još nije sve gotovo, rekoh dok sam skidao pantalone zajedno s gaćicama, moj kurac je iskočio tvrd i i dignut, skinuo sam sve sa sebe.

Gospodja Tanja skinu svoje tange, raširi noge, očekujući da je navučem na kurac,prislonio sam kurac na njenu pičkicu i duboko se zario u njenu utrobu podignula je noge visoko nameštajući se da joj što dublje udjem.

-Uh uh uh…jebi me , jebi meee, puni mi pičku

-Evo evo ti voliš li da ti se napuni pička

-Da da, volim kada je kurac u njoj volimm kuraccc

Počeh silovito da se nabijam u nju, njenu grudi poskakuju, ona ih dira svojim rukama, vadim ga do pola pa se sjurnem do kraja, njena pička ga baš dobro pirma, guta ga prosto rečeno.

-Toooo tooo….jebiiii meeeeeee

Navlačio sam je sve brže i brže, osećao sam da neću još dugo izdržati, baš me napalila.

-Evo ti kurac..svršićuu…uh uh

-Svršii mi na sise….

Još sam joj par puta nabio do kraja izvadio sam kurac i počeo sam svršavati po njenim sisiama., baš sam se izlio…Tanja se uspravi i uze kurac u usta kupeći svoji jezikom ostatke sperme….

-Hmmmm ukusno je

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)