Ispovesti

Gospođo u vašim rukama je najbolje

Kako radim u jednoj stranoj firmi,inače imam 32 godine I još uvek sam slobodan, u opisu mojih mnogobrojih obaveza je I odlazak u banku u kojoj firma ima otvoren račun, mogu reći da u centrali banke rade sve jako zgodne i šarmantne službenice, kako kaže jedan moj prijatelj, ovde možeš organizovati izbor za mis sveta u raznim kategorijama, dobrih matorki, žena srednjih godina, kao i onih mlađih devojaka do 30 godina.

Uvek kada dolazim poslom malo se šalim s njima i imamo baš dobar odnos, mnoge od njih su mi pale za oko, ali mi se posebno dopala gospodja Tanja, uvek se uljudno pozdravimo i razmenimo par reči najčešće o prirodi i šetnji kraj reke jer smo ustanovili da i ona kao i ja uživa u tim stvarima. Inače gospodja Tanja je žena srednje visine, ima negde oko 50 godina, plave kose, plavih očiju, malo punija baš gde treba, dobra guza i jake grudi, uvek elegantno obučena, ali tako da je sve dosta usko uz telo što baš dobro ocrtava njene obline.

Uvek kada je vidim dobro je osmotrim tako da i ona primeti da uživam u njenom telu, dugo sam pokušavao da nekako ostanem s njom nasamo da bih mogao stupiti u neku ozbiljniju akciju. Tako sam jednom prilikom došao u banku, a tamo od svih stolova gde su sedele ostale službenice samo gospodja Tanja je radila, pridjem njenom stolu i sednem nasuprot nje,ona obučena u neku usku haljinu uz telo sa dubokim dekolteom, naravno da sam se zagledao u njene grudi, dodam joj papire koje sam doneo ona ih pregleda, osvrćem se okolo, a ona kao da je znala šta ću da je pitam kroz smešak kaže:

-Samo je nas dve ovde, a koleginica je otišla na doručak,ostale su na godišnjem tako da nema nikoga, te si samo u mojim rukama.

-Onda sam u najboljim rukama ovde, najradije ne bih išao odavde, rekoh i ponovno spustih pogled na njene grudi

-Sve za kljinte, stojimo na usluzi, dobaci Tanja, pregleda dokumenta i reče da mi nedostaje još jedna papir, ali ona će mi sve ovo što sam doneo primiti, ali da joj pošaljem faksom taj što ne dostaje, a kada sam u prolazu da joj donesem i original.

-Dogovreno rekoh, da li ste išli skoro na reku upitah u polasku

-Nažost nisam baš dugo, muž ni je slomio nogu te leži kod kuće, već mesece dana tako da nisam ni imala vremena , ali ni društva-reče Tanja

šteta, zadnjih dana je baš je lepo predveče – rekoh odlazeći i dok sam ustajao još jednom sam osmotrio njene grudi što je ona i te kako primetila

-Čim stignem u kancelariju šaljem vam dokumnet i dobacih, blago vašem mužu !

Gospodja Tanja se nasmeja pruži mi ruku i pozdravismo se.

Celo vreme dok sam se vozio do firme mislio sam na nju. Kada sam stigao u firmu spremio sam dokumnt i pozvao je ta joj pošaljem na faks, tako da će ga ona pogledati te da je nazovem za par minuta kada sve to pogleda.

Nakon par minuta je pozovem

-Sve si dobro uradio nemam zamerki-reče Tanja

-Uh ,dobro je, da me ne zezaju šefovi, dobar smo tim, ko zna šta bi sve mogli uraditi zajedno-rekoh

-Spoj mladosti i iskustva daje najbolji učinak – reče Tanja

-Slažem se, dobra kombinaciaj za sve, možda da se ja vama odužim nekom kafom, ali molim vas nemojte me odbiti-rekoh

-Hm, pa može, ja radim do 16;30, te možemo oko 17h, da li ti odgovara ?

-OK,i ja završavam tada, dolazim po vas u 17h.

-Važi, ali nemoj ispred banke, nego me sačekaj u ulici pored idem u prodavnicu te ću tuda proći

-Razumeo sam, vidimo se

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)