Ispovesti

ISPOVEST: “Našao sam ljubavnicu 20 godina mlađu od sebe”

– Izjebi me dobro.. trebam to..

Gurnuo sam joj ga odmah do kraja i počeo ju luđački jebati. Stenjala je i uzdisala, a moj kurac joj je ulazio do jaja u picu iz koje je obilno curilo. Tako nije ni mojoj ženi curilo iz pice kao što je to bilo kod Doli. Jaja su lupala po njenoj maloj guzi, a ja sam već bio mokar od znoja. Osjetio sam da mi dolazi, pa sam ga brzo izvadio i još dva puta potegao rukom, te sam počeo špricati po Dolinom trbuhu i brežulju iznad njene pice. Bilo je užasno puno sperme, a ni sam nisam znao odakle je toliko toga. Biti će da je razlog izrazita napaljenost na nju. Bije bila baš oduševljena time što mi je uskoro i rekla:

– Želim da mi picu napuniš spermom, a ne da ju špricaš po meni -djelovala mi je nekako ljuto, a onda me povela do sobe i rekla da legnem na leđa.

Napravio sam kako je rekla, pa je klekla karj mene i počela mi pušiti kurac. Radila je to tako dobro da je ubrzo opet bio čvrst i uspravan, pa je skočila i odmah me zajahala. Kliznuo je u njenu picu bez ikakvog otpora, a ona se odmah počela nabijati na moj kurac kao luda. Ubrzo je počela svršavati i jaja su mi bila mokra od njenih sokova. Međutim to ju nimalo nije zaustavilo, već se samo okrenula leđima prema meni i naslonila na moje noge i počela nabijati. Ja sam uživao gledajući kako moj kurac nestaje između njenih guzova i pojavljuje se ponovo. Bio je sve više bijel od njenih sokova, a ztakve su mi bile i dlake u podnožju kurca.

Nakon nekih desetak minuta njenog nabijanja dovela me do novog vrhunca i sad sam joj punio picu svojim sokovima. Samo je ciknula kad je osjetila prvi mlaz u svojoj pici. Još se malo vrtila na mom kurcu, a onda se legla na leđa na moja prsa. Ležali smo tako dok sam se ja igrao njenim sisama milujući joj i stiščući bradavice. Njena duga smeđa kosa mi je padala na prsa i lice i uživao sam u njenom mirisu. Bila je lagana i vitka, te mi nije predstavljala nikakav problem da leži na meni.

Nakon nekog vremena se izvalila kraj mene i prignula do mog kurca, te ga oblizala od zajedničkih sokova, a onda me upitala:

– Da li bi mi ga mogao nabiti još jednom s guza, ako možeš naravno? -vragolasto me pogledala, a ja sam se nasmijao.

– naravno da bi ti ga volio zabiti s guza.. -podigao sam se sa kreveta i privukao ju k sebi, pa joj malo ljubio sise i okrenuo ju leđima prema sebi, te ju nagnuo da mi se naguzi.

Izbacila je guzu prema meni i ja sam gledao u njenu crvenu picu, pa sam protrljao svoj kurac duž njene rupice od klitorisa do šupčića, pa natrag, a onda joj ga gurnuo u picu. Veselo je uzdahnula i nabila se prema meni, tako da joj je ušao odmah do jaja. Primio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju. Stenjala je zadovoljn o na svaki moj ubod, a ja sam odlučio otići korak više i namočio sam svoj palac slinom, te ga stavio na ulaz u njen šupak. U trenu se umirila, a pošto sam znao da ga nikad nije dobila tamo samo sam ju tiho upitao:

– Da li mi vjeruješ?

– Da.. da.. -tiho je rekla, a ja sam joj počeo gurati palac u šupak.

Trebalo je malo da uđe, ali sam ga uspio ugurati i sad su joj obje rupice bile pune. Trebalo joj je da se navikne, ali joj nisam dao previše vremena za razmišljanje o tome jer sam ju nastavio jebati žestoko, a cijeli palac sam gurnuo u šupčić. Stenjala je i cvilila ispod mene, a nakon dvadesetak minuta žestokog seksa sam napokon svršio i treći put. Ostao sam još minutu ili dvije stajati iza nje sa kurcem u njenoj pici, a onda mi je počeo mobitel zvoniti, pa sam se išao javiti. Bio je to neki nervozni klijent koji je trebao neki pravni savjet, pa smo se dogovorili za sat vremena.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)