Ispovesti

Nastavak vrele akcije sa mojom tetkom

Nije mogla više da izdrži. Glavu je zarila u jastuk da je nebi tetak čuo u drugoj sobi. Ja sam je neumorno punio, ni sam ne znajući odakle mi tolika izdržljivost. Nedugo zatim podigla je glavu i rekla jebi me mali moj jebi svoju tetku do kraja mi ga stavi, hoću da ti ga osjetim cijelog. Tu sam poludio počeo sam još jače da je nabadam. Odmah sam svršio, napunio sam spermom dupe moje tetke.

Izvadio sam kurac iz njenog dupeta koje se bilo rascvjetalo, sperma se slijevala niz dupe do pice pa na njene noge. Umorno je legla pored mene ljubeći me u obraz, govorila mi je kako sam pravi pastuv sa odličnim kurcem i kako će me ona još nekim trikovima naučiti. Ustala je i prinijela njene sise moje ustima rekavši da ih poljubim za laku noć.

Uzeo sam njenu veliku bradavicu u usuta i vukao je kao malo dijete kada majka doji, prvo jednu pa onda drugu. Otišla je zatim u svoju sobu kod teče.

Jutro je već uveliko bilo svanulo a ja se nisam htio ustajati jer sam se bio baš umorio od sinošnje jebačine sa tetkom. Čuo sam njen glas kako me doziva da ustanem na doručak. Sišao sam dolje u kuhinju. Tetak je bio otišao napolje a tetaka je prala sudove. Pogledao sam prema njoj a ona kao prava kujcia zanosno je mješala kukaovima dok je prala sudje. Kurac mi se odmah podigao.

Prišao sam joj odpozada zavrnuo haljinicu i zabio joj kurac u pičkicu. Bila je sva vlažna kao da je samo to čekala. Pognula je samo glavu naprijed i reka jebi me jako. Ja sam je počeo jebati. Jednu nogu sam joj zadigao na sudoperu da bi lakše ulazio. Okrenula se prema meni jednom rukom oko moga vrata se džala i gledala me pravo u oči. Svaki moj ubod je pratila sa uzdahom, što me je još više palilo.

Rekla je kako moram da požurim jer će se ubrzo tetak vratiti. Još nekoliko uboda i bio sam pri kraju, uzeo sam joj glavu i spustio je do moga kurca. Počela je da ga liže kao lizalicu, otvori usta naredih joj, ona kao prava kuljica bez riječi posluša a ja istresoh svu spermu tetkici u usta. Sve je progutala. Ustala je namjestila suknjicu i rekla mi da sjednem za sto da doruučkujem.

Za stolom mi je priznala kako joj se ovo stvarno dopada i kako se boji da se ne veže za mene. Da voli mnogo moj kurac i da će da me jebe u svakoj prilici. Pitala me je da li imam ja nekih svojih neostvarenih želja u seksu. Odgovorih joj kako bi volio da nekada mi se desi da jebem dvije žene odjednom. Vidi ti njega odgovori ona meni, nasjmeši se i ustade od stola.

Na kraju mi je rekla da će se potruditi da ispuni i tu moju želju ali o tome u drugom nastavku kako sam jebao tetkinu prijateljicu

Prvo se*sualno iskustvo sa mojom tetkom iz Splita

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)