Ispovesti

Vrela akcija sa udanom: “Naučit će tebe tvoja milfica svemu”

I tako je počelo, skoro svaki dan sam ju morao izjebati, a s vremenom sam se izvještio i u oralnom seksu pa sam ju uskoro mogao zadovoljiti i samim oralnim seksom.

A nakon par mjeseci sam joj ga prvi put stavio u guzu. Nije mi se ispočetka svidjelo, ali smo se uskoro uskladili tako dobro da sam joj ga jedno vrijeme stavljao samo u guzu, pogotovo kad je imala menstruaciju.

Jedan dan me je šokirala sa viješću da joj kasni, ali već je sljedeći dan rekla da je dobila. Mislim bila je starija od mene, ali ja baš i nisam bio spreman biti otac, barem ne tada.

Uglavnom naučio sam puno od nje, kako u poslu, tako i u seksu, međutim svemu dođe kraj, pa tako i ovome.

Dobio sam ponudu za posao u jednom hotelu vani, a ona me je savjetovala da ju prihvatim, te sam to učinio i morali smo odraditi oproštajni sex. taj je bio najbolji od svih, jer sam ju napunio u sve rupice i to po dva puta u svaku. Izgledala je razjebano kao kakva kurvica, zalivena mojom spermom, ali se nije žalila jer je uživala u tome.

Sreo sam ju ponovo nakon desetak godina u novoj Hrvatskoj, bila je malo punašnija, ali još joj je kurac virio iz očiju. Ja sam sad bio oženjen, sa dvoje djece.. . nikad ne reci nikad, jel.. . a ona je imala propali brak iza sebe i neku novu vezu. Svejedno, bilo joj je drago da me vidi, pa smo se ponovo kresnuli u mojoj hotelskoj sobi, ali ta čarolija se izgubila i nije više bila toliko zagrijana.

Rastali smo se i više se nismo nikad vidjeli.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)