Ispovesti

Vrela akcija sa udanom: “Naučit će tebe tvoja milfica svemu”

Bio sam mlad, taman odslužio onu bivšu vojsku i zaposlio se odmah u jednom zagrebačkom restoranu. Radio sam kao kuhar, tj za sada kao pomoćni kuhar. Ekipa je bila odlična i brzo sam se uklopio.

Radio sam par mjeseci, te sam iz jutarnje smjene zahvaljujući svom zalaganju prešao u popodnevnu smjenu gdje je bilo više posla. Svi su na poslu govorili o nekoj Renati, koja se trebala vratiti sljedeći tjedan sa porodiljnog. saznao sam samo da je ona šefica popodnevne smjene, a kolega koji ju sad mjenja će se vratiti u jutarnju.

Prošlo je i tih tjedan dana, pa je stigla i Renata. Bila je crnka, visoka skoro kao i ja, bujnih grudi i isto takve stražnjice, te malog trbuščića. Zelene oči su joj bile prodorne i vjerujem da joj nitko nije mogao muljati, a da ga ne skuži. Upoznali smo se i vidio sam joj neku iskru u očima dok me promatrala, pa smo malo razgovarali o poslu, tj što sam do sada naučio, te mi je rekla da će mi ona biti mentorica dok se ne maknem sa mjesta pomoćnog kuhara. To je samo značilo više posla za mene, a tako je i bilo.

Rintao sam kao crnac na plantaži malo za štednjacima, malo na roštilju, te na hladnim jelima, a ona je uvijek nalazila neku grešku.

Nakon nekih mjesec dana takvog tretmana pozvala me nakon kraja smjene u svoju kancelariju.

Razgovarali smo o poslu, a nakon nekih dvadesetak minuta smo krenuli u privatne vode. Ispitivala me o svemu, da li imam curu i takve stvari, a rekla mi je i to da će mi kao kuharu biti teško imati neku stabilniju vezu zbog radnog vremena i radnih praznika i vikenda. Mislim, bio sam svjestan toga i nisam baš prigovarao po tom pitanju, a onda me sljedeće šokiralo.

– Kakav si po pitanju seksualnog iskustva? -pitala me i gledala zavaljena u svojoj stolici.

– Hmmm.. . -bio sam totalno zbunjen pitanjem, a misli su letjele glavom ‘Jebem ti kakvo iskustvo? ! ? ! Pa imam dvadeset godina i par puta sam se pohvatao sa curama u srednjoj, a ne stižem ni na rođendane, a kamo li da nađem neku curu! ? ? ? ‘, pa ipak sam samo promrmljao- .. pa nemam baš neko naročito iskustvo, a zašto?

– Baš fino -rekla je sa smješkom i pogladila me po nozi- Naučit će tebe tvoja Renata svemu.

– M.. m.. molim? ! -bio sam totalno zbunjen.

– Da da.. . samo ti skini hlače da vidimo sa čime rsapolažemo -rekla je i pogledala me je polustrogo, tako da nisam ništa rekao i počeo sam otkopčavati hlače, pa ih spustio, a onda i gaće, sa zadrškom, ali sam ih ipak skinuo, te izazvao oduševljenje kod nje

– Ohhoooo vidi ti mog velikog Kristijana! ! !

Mislim, imao sam povećeg, ali sam mislio da je vidjela i veće od ovog mojeg. Privukla je stolicu bliže i uskoro sam osjetio njene prste na mom kurcu koji se odjednom počeo buditi, a ona ga je lagano mazila i trljala svojim prstima. Ni to joj nije bilo dosta, pa se sagnula i stavila ga u svoja usta. Osjetio sam toplinu njenih usana i čvrstoću njenog jezika na svom kurcu, koji je rastao i postajao sve tvrđi i tvrđi. Ubrzo ga je pustila, te je ustala, skinula svoju bijelu suknju i stavila moju ruku između svojih nogu. Osjetio sam mokre gaćice, pa sam ih počeo trljati naprijed nazad, a ona je zatvorila oči i samo lagano stenjala. Moje znanje o zadovoljavanju žene je tu nekako i prestajalo, jer bi nakon malo trljanja pice stavio kurac u istu i to bi bilo to, ali Renata je imala druge zamisli.

Odmakla se i skinula gaćice, te se sjela na stolicu i raširila noge. Prvi put sam ugledao rasnu picu žene, a ne tinejđerice. Imala je podšišanu picu, trokutić dlačica iznad raširene pice koja se sjajila od sokova.

Pozvala me prstom i pokazala mi na picu, te rekla da se primim posla i uposlim svoj jezik. Kleknuo sam između njenih nogu i prvi puta polizao žensku picu. Bila je slankasta okusa, pomiješanog i neodređenog mirisa jer smo oboje poprimili mirise kuhinje, pa sam ju počeo lizati. Bilo je OK i lizao sam ju sve brže, a iz njene je pice počelo curiti dok se ona trzala i stenjala, a onda se zgrčila i lagano vrisnula, te je iz njene pice krenuo potočić sokova.

Renata je svršila zatvorenih očiju, a onda me pogledala i rekla da legnem na pod, pa sam ju poslušao. Kad sam legao ona se sagnula nad mene i još mi malo pušila kurac, a onda me opkoračila i spustila se na njega. Osjetio sam vrelinu njene unutrašnjosti dok se ona gnjezdila na njemu, a onda se započela nabijati na kurac sve brže i brže.

Ja sam osjetio da ne bi mogao izdržati dugo, pa sam razmišljao o svemu drugome da odgodim svršavanje, ali Renata se nije dala smesti, pa mi je sa svojom picom počela stezati kurac i uskoro više nisam mogao izdržati, te sam uz grčenje svršio i napunio joj picu povećom količinom sperme.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)