Ispovesti

ISPOVEST: Prevario sam suprugu sa napaljenom pravnicom

Zazvonio sam pravnici na vrata. Kad je otvorila vrata, bio sam oduševljen. Čekala me je u nekom korsetu crne boje. Na nogama su bile čarape povezane halterima sa korset. Crne tange su više otkrivale nego skrivale.

Samo je rekla ćao. Došao si.

Pitala me je da li sam se iznenadio za stolom kod zajedničkom prijatelja. Rekao sam da jesam ali prijatno. Uvela me je u sobu. Na stropu je bilo ogromno ogledalo. Skinula me je i rekla da sjednem na krevet.

Pustila je muziku i počela plesati. Lagano se uvijala oko mene i polako izvela striptiz. Moj kurac se digao i ona je počela da ga obrađuje. Takvo pušenje, polako i senzualno, dovodilo me je do ludila. Mislio sam da ću brzo svršiti. Ko bi rekao, pravnica.. Pravi primjer gospođe na ulici, A takve zavodnice u krevetu.

Prestala mi je pušiti i rekla da je ona na redu. Razmišljao sam šta da radim. Otvorio sam šampanjac i prosuo malo po njenim grudima. Polako sam je lizao spuštajući se lagano prema potpuno obrijanoj pički. Ona je lagano ubrzavala disanje. Lizao sam je.

Rekla mi je da voli da joj jezik ulazi u pičku. Poslušao sam je i gurao joj jezik koliko sam mogao. Vrištala je sve dok nisam primjetio da će brzo svršiti. Malo sam razmišljao i zaključio da probam nešto na svoju ruku.

Spustio sam se jezikom do njenog klitorisa i lizao je dok sam jedan prst gurnuo u guzu. Izgleda da joj je to prijalo.

Rekla je to, jebi me, popuni mi svaku rupicu. Stavio sam joj nabreklu kurčinu i počeo je rasturati. Vidjelo se da uživa.

Tražila je šampanjac. Morao sam ga izvaditi da bih dohvatio šampanjac. Ustao sam i okrenuo se. Kad sam dohvatio šampanjac pravnica se naguzila u četvoronoškom položaju.

Prišao sam s leđa i uvalio joj ga s leđa. Jabukala je i mrljmljala nešto. Shvatio sam da traži šampanjac. Polio sam je po guzi. Stisnula se u tom trenutku i dugo svršavala.

Legli smo jedno pored drugog i ispili šampanjac. Dogovorili smo se da ponovimo ovakvo druženje.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)