Ispovesti

ISPOVEST: Kako snajka dobro radi ‘one’ stvari

Kako snajka dobro puši kurac, u goste nam mi je došao prvi rođak sa ženom, tek su se uzeli pre 3 meseca pa su krenuli u mali obilazak rodbine. Ja im na svadbi nisam bio, tako da do tada nisam ni znao kakva je mlada, video sam je na par fotografija, ali sam čuo iz priča da je stvarno zgodna . Tako je i bilo, stvarno nisu lagali u pričama, čak naprotiv ona je bila i lepša. Kad se pojavila na vratima, ostao sam bez daha faktički, kratka crna kosa na paž, visine baš dobre negde oko 175, ali grudi 4 jake, znači izbijaju iz majice, dupe extra, oblo i malo šire, imala je jake kukove kao neka crnkinja, znači kita mi se u sekundi dizala.

Upoznali smo se bila je baš prijatna, kao i ja, moji su bili na drugom događaju tako da sam ih sam dočekao. Ušli su unutra, naravno poslužio pićem i tako počela priča kako ide, gde su bili, gde trebaju još ići koga obilaziti, i na pitanje kako je mladencima u braku, ona je u sekundi zastala, nije ništa progovorila, na šta je rođak odgovorio samo snušeno ma dobro je. Pomislio sam u sebi šta je ovim kao da nešto nije u redu, ali ipak ma ljudi sa puta umorni i tako, samo gluposti mislim. I tako nastavila se priča, nakon toga hteli smo da ručamo i ja sam ustao i spremao u kuhinji neka jela, nešto, kad sam čuo neka prepiranja u dnevnoj sobi, čuo sam da se nešto svađaju, ali nisam dobro čuo, ali ipak sam skontao da nešto nije uredu. Ipak malo su se stišali ručali smo, posle još malo gledali tv, ja sam im pokazao sobu, i otišao spavati, oni su ostali još gledajući.

Negde oko 3 u noći cimnem se i probudim, ajd reko da ustanem do kuhinje da se napijem mleka, obično to popijem noći kad tamo u dnevnoj sobi u spavačici svilenoj sedi snajka, ostao sam zaprepašćen, prvo zbog njenog ogromnog dekoltea, to je bilo neverovatno buljio sam ko lud u sise, a i zbog toga otkud ona sam u 3 u noći još uvek gleda tv.

– Ee šta ćeš tu, ne možeš spavati, u pitao sam je?

– Kao ni ti izgleda, odgovorila je.

– Ma nešto sam žedan pa da se napijem malo hladnog mleka, hoćeš i ti.

– Ajd može odgovorila je.

Ja sam nageo iz tetrapaka i poneo prema njoj, i dao govoreći, uu ja zaboravih čašu ček da donesem,

– ma neka, neka nema veze ovako ću i ja lakše, ajd. I nagela je,

kada se počelo slevati oko usta mleko i sve po bujnom dekolteo. Jao baš sam trapava rekla je,

– uu ček ček evo krpa, otišao sam po krpu i trkom vratio do nje.

Ona se brisala prstima po golim grudima, a ja sam prišao i počeo krpom. Još se više isprsila da bolje počistim. Kako sam prelazio preko ogromnih grudi, kurac mi se digao, a bio sam samo u boksericama, i sve sam laganije prelazio krpom, skoro milovao.

Ona je primetila izbočinu na mojim boksericama, i svojoj rukom stisla moju ruku koja se nalazila na njenim grudima. Stao sam na sekundu skamenio se, ne znam šta da radim, kad je ona drugom rukom pipnula penis i nasmešila se, a ja sam odmah zabio glavu u njene ogromne sisurine. Stiskao sam ih rukama sa strana i skupljao skoro su ispadale iz spavačice, žvalio sam ih i pokupio svaku kap mleka koja je bila na njima. Ona se sagela kleknula ispred mene i lagano mi skinula gaće. Odjednom je ispred nje iskočio komad potpuno dignuti, iskolačila je oči, bila je i šokirana i zadivljena kako debljinom tako i dužinom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)