Ispovesti

ISPOVEST: “Palim se na mlade dečke”

Bila je to kasna subotnja večer kada sam prvi puta naletila na ovo prekrasno, mlado stvorenje.

Nedavno sam se preselila u novi apartmanski kompleks, i navikavala sam se na okolinu, koja se naizgled sastojala većinom od starijih ljudi, i oženjenih parova s malom djecom. To je bila nesumnjivo promjena u usporedbi s mojim starim mjestom, gdje su vrvile kasne zabave i stranci se upuštali u nemoralne čini po slabo osvjetljenim hodnicima. To je bila sigurno jedina stvar koja mi je nedostajala, jer sam se zaista zbližila s tim alternativnim stilom života. Uživala sam u grijehu koji se odvijao, i uvijek sam bila željna i sposobna da pronađem voljnog para.

Najviše sam voljela mlade; vrvili su svojim seksualnim sklonostima, oružani tvrdim, isklesanim tijelima. Njihova mlađahna zaigranost me tako napaljivala, kada bih slušala njihove usne pune priča kako šapuću zadovoljno.. . prekrasne žene s kojima su bile.. . pijana sjećanja seksa sa strancima iz barova.. . i „znanje“ kako učiniti da žena zaista vrišti od zadovoljstva.

Ali dio koji mi se najviše sviđao jest njihovo slamanje u mojim plahtama, ostavljajući trajan ožiljak u njihovim osjetljivim umovima.

Čim sam ga ugledala, znala sam, on je sljedeći. Bio je u svojim kasnim 20-ima, sa tamnom kosom, tamnim očima, i markantnim licem. Odjeven u crno odjelo, izgledao je kao da je tek izašao iz jednog od onih elitnih klubova. Kad se okrenuo i nabacio mi suptilan osmjeh, vidjelo se da zna kako je privlačan. Bio je to mladić koji je vjerovatno bio sa stotinama cura, svaka željna njegove pažnje, i pričajući kako su sretne što su mogle spavat s njim. Zrak tihe senzualnosti je bio oko njega, dok sam ga gledala kako otključava i ulazi u svoj stan, a misli su mi letile 100 na sat.

Nakon toga bi ponekad prošli jedan pred drugog u hodniku, malo časkajući, a ubrzo smo saznavali više i više jedno o drugome. Ne začuđujuće, imao je karakter prikladan za taj dobar izgled; šarmantna arogantnost neke vrste, pričajući šale za koje nisam znala bih li se smijala ili da budem uvrijeđena.

Potpuna šupčina, ali nisam mogla skinut pogled s njega. Opojna mješavina inteligencije i strasti upotpunjavali su mu lik, intrigirajući me. Bilo je jasno zašto se toliko žena topilo u njegovim rukama. Bio je vrhunska ševa iz mržnje. Tip kojeg svaka žena želi odbacit kao sebičnog šupka, ali duboko u sebi moleći da ih iskoristi samo za njegovo zadovoljstvo

Upustila bi se u lukavo flertovanje, tako se pobrinuvši da zna da ne namjeravam biti dobra cura, niti da ću dopustiti da mi promakne, trebao bi biti dovoljno hrabar da se igra samnom. Njegovo čvrsto mlado tijelo gurnulo me na posteljinu a moj jezik je proždirao njegov kurac, a tragovi grebanja obilježili su mu kožu. Zasigurno će to biti jedna dobra igra. Igra koju vrlo dobro znam.. . jebanje ovih mladih, prekrasnih muškaraca s nečim za dokazat. Nije prošlo dugo dok se razgovori nisu pretvorili u stvarnost, i to pred njegovim vratima. Pozvao me unutra, natočio par pića, i pokušao razgovarati. Ali oboje smo znali zašto sam bila tamo tu večer.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)