Ispovesti

MAŠTAO SAM O ZUBARKI: Bila je zrela gazela i izazivala me je do ludila!

Sedim na zubarskoj stolci u ordinaciji, onako „fino“ – blago nagnut …. otvorenih usta i uperenim svetlom u facu. Zubarka Svetlana snimila situaciju impaktiranog umnjaka – a bila je predivna … uvek doterana, zračila je senzualnošću i seksepilom … često sam maštajući drkao na nju.

Svaki put kad sam je posećivao zbog sitnih pregleda po glavi mi se motala misao o sexu sa njom. Bela suknjica do iznad kolena uz te predivne dugačke noge, na koje su navučene crne sitno-mrežaste čarape…uvek sam se pitao šta se skriva iza te odeće, dok sam sedeo na stolici, a ona obavljala sitna telefonska ćaskanja.

U takvima pauzicama uglavnom sam smišljao različite scenarije u kojima je divljački jebem … a i kurac mi se tada redovno dizao … uviek sam se pitao primećuje li čudne aktivnosti u mojim boksericama. Nisam ni slutio u što će se to veče pretvoriti. Ona, predivna plavuša – zrela gazela, izrazito zelenih očiju u kojima sam se topio kad god bi me pogledala, breskaste tvrde guze, preplanulog tela i to sve spakovano u 35-togodišnji paketić.

19:20h … plavuša spušta telefon i prilazi mi, proverava mi stanje i priča ko navijena … kako će verojatno štrajkovati i u petak jer je pročitala kako je dotični ministar izjavio kako „oni“ i ne zaslužuju veće plate jer se ordinacije uglavnom, tokom radnog vremena pretvaraju u kupleraj … ma zamisli ti to Tanja (govori sestri koja je pisala po nekim papirima) – a ja nisam bio preterano zahtevan pacijent te večeri.

I meni kao meni spontano iskoči fantastična glupost … kažem – kako to nije sigurno tačno i pretpostavih kako ministar čita neke nemoralne časopise …. izvukoh im lagani osmieh … a ona primeti obrise mog nabreklog kurca u pantalonama kako pulsira na šta me pogleda i počne se još više smejati i kašljucati (inače je bila strastvena pušačica), odmaknuvši se od mene… Pitam je, glumeći nevinašce – pa doktorice što vam je, da li ste dobro … – sve je u redu Borise, i pogleda me očima punih požude …. te reče sestri….

– Tanjči (kako ju je odmilja zvala), Boris je verovatno zadnji pacijent večeras na šta ona klimnula glavom. – Ništa, onda draga moja, kako si mi i rekla danas, muž ti se večeras vraća s puta – valjda ti je sve jasno … slobodna si kao ptica.

Ja nisam mogao verovati što se događa, napokon ostajemo sami a Tanja je izletila iz ordinacije dok si rekao keks. – Izgleda da će Tanji biti ludo večeras, rekoh … – Da, da (reče uzdišući) … dovršimo mi posao do kraja. Prislonila se uz sto s moje desne strane tako da je grudima dodirivala moj torzo (a to je redovno radila … obožavam kad se žene koriste svim svojim adutima) te čačkajući malo po zubima proveravajući nepotrebno …. reče kako neće dopustiti da tako besposleno sedim u ove kasne sate …. (ja sam samo posmatrao kako se odvija ovaj scenario, a ovaj put u režiji Svetlane – plavuše u belom).

Videla je, moj zadivljeni tupi pogled i veselo se nasmejala … zatim je otišla iz ordinacije i vratila se za tili čas, te zaključavši vrata reče kako smo izgleda ostali sami večeras. Kad sam čuo škljocaj vrata shvatio sam da je vrag odneo šalu i odlučio prepustiti se toj igrici. – Ja izgleda, puno pričam, kaže Svetlana – Ma ne, nikako, razgovor uglavnom opušta situaciju, zar ne … (rekoh primetivši otkopčanih par dugmbića na svilenoj bluzi) I počelo se odvijati …

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)