Ispovesti

“Hajde dečko daj ga matoroj gospođi”

Moja gospođa

Upoznali smo se na internetu i poslije par dana dogovorili sastanak u njenom gradu gdje sam inače ja bio zaposlen. Dogovoreni znakovi raspoznavanja su nam koristili jer smo se odmah prepoznali. Bila je vrlo osebujna, zvat ću je Gospođa.

Bilo je ljetno doba i nosila se lagana garderoba. Imala je na sebi laganu košulju na pruge i široku suknju od džinsa. Koliko god joj je garderoba bila široka nije mogla sakriti njene bogate obline. Velika guzica koju je uvalila u restoransku fotelju mi je odmah zapala za oko. A tek kada se ustala da se pozdravimo i upoznamo…tolike sise nisam vidio u životu. Bukvalno su bile kao dvije lubenice. Nije nosila grudnjak, a i da ga je imala na sebi to bi bio broj…7, 8 ili 9. Imala je 6o godina dok sam ja bio u 42. godini.

Dok smo vodili formalan razgovor neprekidno sam buljio u nje dekolte i ona je to primjećivala. Posebna su joj bile oči. Ne znam kako je do našeg susreta uopće nosila sunčane naočale jer joj je kurac virio iz očiju. Rekla je da je rastavljena i da ima 5 sinova kao da me je htjela uplašiti. Ipak nisam odustajao nego nastavio razgovor i gledanje u njene sise.

-„Sviđaju ti se ?“, pitala me.

Odgovaram potvrdno, a ona kaže kako se ponosi njima. Nastavak razgovora se nastavio u seksualnom smjeru. Tiho smo govorili da nas ne čuju ljudi oko nas. Rekla je kako joj fali seks, a da ga već duže vrijeme nema i pitala me da li bi je htio izjebati. Probala je sa par muškaraca, ali su se kako kaže uplašili nje i njenih kapaciteta, a voli jebačinu u sve rupe. Poželio sam je odmah pojebati, ali sam morao na posao pa smo se dogovorili za sutradan na večer.

Pratila me je do auta i morao sam joj reći da nisam baš pri novcima za hotel i da imam samo auto na raspolaganju na što je ona odgovorila da se nije jebala u autu od djevojačkih dana i da je ta ideja uzbuđuje.

Auto je bio parkiran na zaklonjenom mjestu pa sam iskoristio priliku da je zgrabim za ogromne sise i zavučem joj ruku ispod suknje. Imala je i bradavice ogromne, srazmjerno veličini sisa, a gaćice nije nosila dok joj je pička bila glatka, izbrijana i jako vlažna.

„Da je mrak sada bi ti ga zabio na haubi auta“, rekao sam. Gospođa se nasmiješila i rekla da uđem u auto.

Sjela je do mene i izvadila moj nabrekli kurac i kao da nikoga nema oko nas počela mi pušiti. Gutala ga je do jaja i još mi jezikom mazila jaja. Odjednom ga vraća nazad u hlače i kaže:

“Ostatak sutra macane.“

Poljubi me u obraz i izađe iz auta. Nije bilo lako raditi taj dan, ali je došao i sutrašnji dan.

Pokupio sam je na dogovorenom mjestu i odvezli smo se u obližnji šumarak. Parkirao sam i ona predloži da izađemo van da zapalimo po jednu. Ljetna večer, palim joj cigaretu, a ona povlači dobar dim i prilazi mi. Naslonjen sam na auto, ona mi prilazi i ljubi me gurajući mi jezik duboko u usta. Hvatam je za guzove, a oni…ogromni. Pušta se polako u čučanj i otkopčava mi hlače. Pogleda prema meni i kaže:

„Obećala sam nastavak…“ i strpa moj kurac u usta. To je bilo pušenje…ni zagrcnula se nije, a cijeloga je gutala. To me je izluđivalo. Ustala se i pitala me kako bi je najradije jebao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)