Ispovesti

Matorka: Mali možda ti treba s**s da malo opustiš te kočnice

Bila je na koljenima mislio sam da če joj minica ona rasparati koliko joj je u njoj guza iskočila dok mi je pušila.

A onda se skinula skroz popela se na kauč stajal stoječke ja sam sjedio , ona je stavila pičku na moje lice i govorila liži uhvatio sam je čvrsto za guzu i počeo joj lizati pičku , mogla je svršiti i previše.

Iz pičke su sami mlazovi bili i to sve po mom licu , dosta sam se i nagutao toga.

Sve je bilo mokro od nje stavio sam kurac u toplu picu počeo da jebem a ono ona već svršila ispade kurac iz njene pičke , ja ga vratim i opet je jebem trljala je klitoris i vrištala jako iz pičke opet mlaz i opet mi ispade kurac.

Naguzila se ja sam je jebao u guzu eh kako je samo dobro bilo baš onako kako sam i zamišljao nabijala je svoju čvrstu guzu što jače na moja jaja , počeo sam jače i jače ona je trljala klitoris i opet svršila.

A onda je i meni došlo da svršim rekao sam joj da klekne a onda poprskao njezino lice bila je sva masna i razmazana od njezine sline, šminke , znoja i od moje sperme .

Otišla je brzo umirila dijete a onda otišla umiti se, čuli smo zvono brzo sam se obukao to je bio moj tata koji je pitao nju da li sam joj ostavio ono što je poslao , čim je tata otišao , otišao i ja .

Nakon nekoga vremena došao joj je muž i otišli su na plažu što sam mogao vidjeti kroz prozor.

Prošlo je dva dana nismo se više seksali ja i ona ali kada je odlazila poklonila mi je svoje gačice da je se sjetim i da se malo zabavljam eh kako samo fino mirišu crvene čipkaste koje sam več vidio na štriku.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)