Ispovesti

Mlada mamica: “Znaš da mi nedostaje onaj tvoj monstrum od ku*ca”

Nakon onog nenadanog seksa sa Tihanom na moj rođendan prošlo je skoro dva tjedna kad sam jedan dan naletio na nju u gradu. Bila je u nekakvom šopingu za klinku koja je bila kod njene mame na čuvanju, pa je sad lutala već razočarana ponudom.

Ozarila se čim me je skužila, pa smo otišli na kavu i malo pročavrljali o svemu što se desilo u vremenu od našeg kresanja. Vidio sam joj u očima da bi ju opet trebalo dobro izjebati, a i sama je to napomenula:

– Znaš da mi nedostaje onaj tvoj monstrum od kurca? Čim pomislim na njega pička mi je odmah mokra.. . -dok je to govorila noktima mi je išla po koljenu.

– Šta da? -upitao sam kao da sam iznenađen, a u sebi sam skakao od sreće.

– Da budalice.. . -rekla je i nasmješila se, a onda dodala mazno- Voljela bih ga danas dobiti u obje rupice ako ti nije problem.

Related Articles

– Naravno da nije -rekao sam i osjećao kakao mi kurac počinje rasti u gaćama.

– Hajde onda, idemo -rekla je i ustala, a ja sam otišao platiti kavu i pošao za njom.

Pošto sam u gradu bio bez auta, a ona sa autom, odvezla nas je van grada i uskoro smo bili iznad grada u šumovitom dijelu, na nekom makadamskom putu koji je koristila samo šumarija i to povremeno. Čim je stala i ugasila auto njene ruke su bile na mom kurcu i trljala mi je kurac preko hlača. Sagnuo sam se prema njoj i poljubio je. Ona mi je uzvratila i uskoro smo se ljubili kao zaljubljeni i nestrpljivi tinejđeri švrljajući rukama jedno po drugome. Gnječio sam joj sise, a ona meni kurac i uskoro smo morali izaći van iz auta jer unutra nije baš bilo mjesta.

Čim smo izašli Tihana je skinula svoju majicu i grudnjak, te sam odmah navalio na njene sise dok je ona pokušavala otkopčati svoje hlače. Onda sam joj pomogao svući hlače i gaćice, pa je ostala samo u čarapicama i tenisicama, a ja sam skinuo svoju majicu i skinuo hlače i gaće, pa sam i ja ostao u tenisicama. Nagnuo sam ju na poklopac motora i čučnuo iza nje, te joj počeo lizati picu i šupak. Ona je samo zastenjala i primila se za rub poklopca motora i rekla:

– Jebiiii meeeee.. ..

Odmah sam stao iza nje i namjestio glavić na ulaz u picu, te joj ga odmah gurnuo do kraja. Samo je zastenjala i rekla:

– To.. to.. . jebi mee.. . daj.. .

Počeo sam ju odmah jebati iz sve snage dok je ona stenjala i cvilila prilikom svakog mog uboda u njenu picu. Nabijao sam ga tako jako da se čulo kako jaja lupaju po njenim nogama. Držao sam ju za bokove i zabijao ga kao klip u motoru, nisam joj dao da dođe do daha, a meni se znoj cijedio niz leđa preko guzice i niz noge. Ona je već dva puta svršila prije nego sam joj ispraznio jaja u pičku. Samo je jauknula kad sam ugurao kurac do kraja i počeo se prazniti u nju. Još par trzaja i istresao sam sve u nju. Izvadio sam kurac iz pičke, te se sagnuo i počeo joj lizati šupak, dok je ona još dahtala na poklopcu motora, pa sam joj najavio sljedeće:

– Draga moja sad ću ti ga zabiti u ovu tvoju predivnu guzu i rasturiti ti šupak -pa sam ga nastavio lizati i ubrzo sam joj gurnuo jedan prst unutra, a ona je počela stenjati od ugode.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)