Ispovesti

“Ah, tašta… Samo me je pogledala, spustila se i znalacki ga uhvatila…”

“Zete, o ovome sam razmisljala ceo put”

Ustala je, okrenula mi ledja, krenula ka krevetu, oslonila se rukama na njega, istrcila guzu i pokazala mi prstom da dodjem. Podigao sam joj haljinu, ukazala mi se najlepsa guza koju sam do tad video, strgao sam joj gacice, bacio na pod na pola sobe…. Uhvatio sam kurcinu i prislonio glavic na njenu glatku pickicu. Kruznim pokretima sam joj sarao po pickici, a onda ga joj naglo ubacio. Ciknula je onim njenim sexy glasicem….

“Oh, zete!!” Stegao sam joj sisetine, krenuo da je tucam jako, jaja su lupala o njenu guzu. Njeno stenjanje se prolamalo sobom. “Ah, ah, aaaah, zeteeeeeee!!!!!” “Ovo mi je tako trebalo, najbolji si!!!!”

Nisam slusao sta je pricala, bio sam u tolikom zanosu, da sam joj samo stezao sisetine i razvaljivao pickicu. Osamario sam je par puta po guzi, vidim, svidja joj se. “Uh, tasta, guza vam je…. aaaaaahh….” Gledala me je preko ramena, uz osmeh i stenjanje koje je zvucalo kao najlepsa arija koju sam do tada cuo. Svukla je haljinu sa sebe, uhvatio sam je za bokove, stegao jako i nastavio da je razvaljujem sve jace.

“Ooooooohhhhh, tako mi je lepo” – vikala je dok je trljala klit. Osecao sam kako sam blizu da svrsim, a njeno telo je drhtalo…. “Jos malo, tasta, samo jos malo, aaaah, tako sam blizu” – nabijao sam joj najjace sto sam mogao. Ona je vristala, ja sam stenjao….

“Evo gaaaaa, svrsavaaaaaaaaaam” – uhvatio sam joj sise, nabio do kraja i punio joj picku mlazevima tople sperme…. “Svrsila sam” – uspela je da prosaputa i ona.

Dok joj je kurcina i dalje bila duboko u pickici, sperma je pocela da curi niz njene butine. Tad sam tek izvadio kurcinu, ona je samo pala na krevet, guza je gledala u mene i dalje… “Ah, zete, kako mi je ovo trebalo” – rekla mi je sa osmehom. Stajao sam iznad nje i dalje drkajuci…

“Ah, tasta, ovo je bilo nestvarno dobro” – uzvratio sam joj osmehom…

Ustala je sa kreveta, prisla mi i poljubila…. “A sad, mogu da nam skuvam kafu” – nasmejala se i izasla iz sobe onako gola, sa haljinom u rukama… Ostao sam par minuta u sobi, razmisljajuci sta se upravo desilo. Onda sam otisao da popijem kafu…

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)