Ispovesti

SA SUSJEDOM U LIFTU: “Daj ga stavi već jednom”

Većina ljudi mrzi ponedjeljak jer ih asocira na novi radni tjedan i obaveze, ali ja ponedjeljak povezujem s jedinim danom u tjednu što posvećujem samom sebi. Već dvije godine svakog ponedjeljka odlazim u obližnju teretanu i provedem 2 sata sa znojim i smrdljivim tipovima sličnim meni. Od osam do deset bildanje, a od deset do jedanaest piva s dečkima.

I tog sam se ponedjeljka lijeno vukao prema svom ulazu noseći na ramenu torbu s opremom. U klubu je opet nestalo vode, pa sam uz umor, sa sobom nosio i pola litre znoja na trenirci. Došao sam do lifta i teškom rukom pritisnuo tipku, tiho pjevušeći neku staru stvar od Zeppelina. Kada su se vrata otvorila, instinktivno sam se pomaknuo pola koraka unatrag i spotaknuo se. Iza mene se našla mlada susjeda iz stana dva kata ispod mene. Uz nespretnu ispriku, oboje uđosmo u lift i krenusmo.

Nisam mogao ne primijetiti da na sebi ima laganu, kratku haljinu ispod koje se ocrtavala čvrsta guza. Ona je na moje nepristojno zurenje uzvratila diskretnim osmjehom, a ja, umjesto da zurim u pod, nastavih zirkati njezine napete grudi – znam da u svijetu vlada trend krize, ali zašto, do vraga, moraju raditi tako oskudne i minijaturne haljinice. U trenu je nekako zatoplilo u liftu, a ona se počela vrpoljiti i vidio sam da joj pomalo i smeta kako u nju zuri jedan napaljeni (ali ipak dobro držeći) pedesetogodišnjak. I onda se nešto naglo trznulo i lift je stao. Na trenutak je nestalo struje. Ona je kriknula, a ja sam opsovao. Nakon nekoliko sekundi nam se svjetlo vratilo, ali lift se nije pomicao.

– Opet održavanje ne radi svoj posao kak’ se spada – promrsih u bradu.

– I što ćemo sad? – skoro kroz plač je upitala moja susjeda. Izvadio sam mobitel iz torbe i ustanovio kako signala nema. – Jedino nam preostaje da lupamo po liftu i vičemo. Gore je otvor ventilacije, pa kada bi ga maknuli, možda bi se bolje čulo – .

Nakon kraćeg petljanja, ja sam kleknuo, a ona je izula svoje štiklice i probala je kleknuti na moja ramena kako bi dosegnula plafon. Bezuspješno se propinjala držeći se za jedan kraj lifta. Da bih joj olakšao, primio sam je za butine i čvrsto stisnuo. Nakon par minuta lupkanja i vikanja jedino budno stvorenje je bio moj stari klipan koji je osjetio miris mladog mesa.

Vidjeh da nema koristi od zapomaganja, pa mi se ruka, kao slučajno, našla ispod njene haljinice. Napipao sam ono malo platna što je pokrivalo njen slatki trokutić, a kako se ona nije previše bunila, zavukao sam svoje znojne prste u njene gaćice. Umjesto šumice, naletio sam na goli teren. Nježna, glatka i izbrijana – toga nije bilo u moje vrijeme, pa me vrag znatiželje potjera još dalje. Kleknuo sam ispred nje, a ona se naslonila na rukohvat i malo raširila noge.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)