Ispovesti

Moj bivši učenik

Bilo mi je malo čudno, ali sam pristala, kleknula sam ispred njega, a on ga je lagano namjestio i glatko ugurao u moju prijateljicu. Stenjala sam dok me obrađivao, ubrzao je, osjećala sam kako prolazi kroz mene. Potom je usporio, malo mi je prošao prstom po guzi, škakljalo me, ali mi se svidjelo.

Potom ga je izvadio iz moje prijateljice, prošao mi je između guzova i opet ga je vratio u moju prijateljicu. Mazio mi je guzu, a ja sam se lagano spuštala na njega, htjela sam da svaki milimetar moje vagine osjeti kako prolazi kroz nju.

Začula sam kako je zastenjao, krenula sam ubrzavati, željela sam ponovno osjetiti kako moju nutrinu zalijeva svojim toplim sjemenom. Malo sam zastala, a onda je on ubrzao, aaaaaaaaa, stenjala sam i stiskala posteljinu, boljelo me, ali sam uživala. Osjetila sam kako iz moje prijateljice izlaze sokovi, sva mi je utroba zadrhtala, a mišići moje vagine su stisnuli njegov ud. Zabio ga je do kraja i ispraznio je svu spermu u mojoj mačkici.

Srušili smo se na krevet znojni i umorni. Osjetila sam kako mi iz mačkice cure sokovi njegova sperma pomiješana sa sluzavim sokovima Malo smo se ljubili, on je prvi zaspao, a ja sam bila još pod dojmom, mazila malo svoju ispunjenu prijateljicu, pa sam prešla na trbuščić koji je bio još topao od akcije dok se u mojoj plodnoj maternici raspršilo sjeme mog mladog ljubavnika.

Ujutro smo se probudili,zadovoljni, a on mi je zahvalio na predivnoj noći, a meni je bilo predivno i nezaboravno.

Previous page 1 2 3
Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)