Ispovesti

Sponzorka muškarcima PLAĆA za odnose, a oni traže još;Okice im se ZACAKLE kad im dam džeparac

Davanje novca za odnose je neverovatno uzbuđuje!

Da u ljubavnim odnosima nije sve crno – belo, pokazuje priča žene po imenu Kara (35) koja je otkrila da je ona ta koja plaća muškarcima da imaju intimne odnose s njom.Naime, ona je otkrila da je ona svojim muškarcima sponzorka i da im plaća velike svote novca za njihove prohteve.Nekima je dala novac za automobile, drugima za odeću ili nešto drugo, ali prvo moraju da ispune njen zahtev – da imaju odnose s njom.

Ona se ne libi da otkrije svoju priču, a čak je i putem video – zapisa pozvala druge muškarce da joj se u ovome pridruže i budu njene “bebice”, kako ih je i nazvala.

– Kada vidim kako se mojoj “bebici” okice cakle kad joj dam džeparac, to je najbolji osećaj na svetu. Oni taj novac obično koriste kako bi platili kiriju ili za auto, šta god im je potrebno – kaže ona, ali dodaje da voli da kontroliše na šta troše novac.

– Sponzorka vas neće izneveriti. Svaki muškarac je srećan ako je ima u životu – završila je ona.

BONUS ISPOVEST:

Bucka primila dva kurca

 

Počela je jesen, počela je škola. Saznali smo da imamo seminar četiri dana u Zadru. Inače svi iz ove priče radimo skupa. U jednoj srednjoj školi u Zagrebu. Ja sam Ivan moj najbolji prijatelj sa škole je Karlo, dotična bucka je Jelena. Igrom slučaja i njen muž radi sa nama. On je dobar čovjek no nekad malo težak. Stariji je deset godina od Jelene. Imali su neku aferu, zalomilo se dijete i eto… ostali su skupa. Nije bas da im je brak bio bajan, ali to nije naša briga.

Došla je i taj srijeda. Dan za polazak. Išlo je nas 6 profesora. Četiri muška i dvije žene. Već na ulazu u kombi Jelena je bila nervozna. Na moje pitanje šta je bilo odgovorila mi je… ma onaj moj. Znalo se da je ljubomoran i smetalo mu je to sto Jelena ide. Svo troje smo bili u kasnim tridesetima, mladi, vedri i za akciju. Put je prošao kroz zezanje. Stigli smo kasno u hotel ali to nas nije spriječilo da odemo popit koju. Svi smo išli osim Jelene. Muž ju je ubijao porukama i nije bila za ništa.

Drugi dan bio je prvi seminar. Jelena se obukla za njen ukus malo čudno. Iskomentirali smo kako je izgleda dobila malo slobode. Imala je dobre noge dobre hulahopke i dobar prorez na haljini. Karlo i ja nismo skidali oči sa njenih butina. U liftu smo joj rekli de zadigni malo da bolje vidimo. Samo nam je okrenula očima. I tu vecer smo izašli. Jelena je izašla također no prtisci muza bili su užasni i nakon pola sata otišla je u hotel.

Došao je i petak i drugi dan seminara. Jelena se utegla kao nikad. Mislim da joj muž ni ne zna kakvu odjeću ima u ormaru. Navečer smo imali večeru i druženje. Za večerom ispadne joj vilica i kako se sagnula primjetim da ima crne tange.

Kažem joj na uho… eee da ti muž zna da ti tange ispadaju… malo se zacrvenila ali nije komtirala.

Naravno poruke su joj stizale svakih par minuta. Od ljutnje potegnula je dvije ljute. Počela se smijati i bit veselija. Karlo ju je par puta pomilovao po nozi nije se bunila.

Oko ponoći morali smo izaći i naravno spakirati se jer sutra se vraćamo. Otišli smo svako u svoje sobe. Karlo i ja komentirali smo Jelenu i njenu drugu stranu, jebozovniju stranu.

Kao da nas je čula kao da ju je Bog poslao. Kuca nam netko na vrata. Ja otvorim kad ono Jelena. Crna spavaćica dostojna njenih godina i žene u braku.

Mogu li uci pita i pokazuje bocu žestice koju je uzela sa večere usput.

Naravno da možeš, a gdje ti je cimerica.

Ma ona spava odavno dosadna je… hoću malo slobode bar ovu noć.

Uđi uđi naravno da si dobrodošla.

Otvorili smo tu bocu pića i krenuli u zezanje. Prijetio sam kako nema mobitel sa sobom. Odma sam znao da joj je dosta onog idiota.

A šta i inače spavaš u hulahopkama ili…

Hahah ne, ali tvoj kompanjon je rekao da bi ih volio bolje vidjet pa eto.

Pa i ja sam rekao da bi htio tange vidjet

Ma nemoj, a sta ako ih nemam?

Ahhh prezivjet ću već nekako, ali si mi dužna to rekao sam kroz smijeh.

Otišao sam kratko na wc. Nije me bilo svega par minuta. Kad sam se vratio Jelena je već bila u krilu Karla. Očito nije gubio vrijeme. Kad su me ugledali Jelena je rekla sjedi tu pored. Bila je u sredini prebacila je jednu nogu preko njega jednu preko mene.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)