Ispovesti

Gospođa Alma želi jahati na mlađem ku*cu

Skinula je skroz haljinu i gaćice i bila je okrenuta leđima zabio sam glavu u njezinu guzici i počeo lizati bio sam napeljen kao budala raširila je malo noge lizao sam pičku i šupak ujedno onako raširivao sam i lizao.

Okrenula se skinula mi trenerku i gaćice brzinski uhvatila jednom rukom za dno kuraca i počela pušit dok je drugom rukom držala za jaja a i masirala ih isto kakav je to samo bio užitak .

Rekla je da želi jahati na mladom kurcu sjela je na mene stavio sam ga u onu mesnatu pičku i ona je počela jahati pomislio sam da će mi kurac slomit počela je da stenje noktima me je počela grebati po prsima dok je jahala ali uživao sam u boli tako mi i treba pomislio sam.

Promjenila je pozu naguzila se i rekla

Zabij mi ga jako

Stavio sam ga cijelog u šupak počeo sam je jebati ona sa svojom velikom guzicom nabijala se na moj kurac jedva sam ga izvadio i istresao ga na njezinu guzicu i razmazao spermu i pljesnuo je par puta po guzici , rekla je da će me zvati opet ali da ništa nikome negovorim ni svojim niti bilo kome rekao sam da će to naša tajna biti i da ću držati jezik za zubima

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)