Ispovesti

Gospođa Alma želi jahati na mlađem ku*cu

Do moje kuće se doselila jedna nova susjeda zvala se Alma imala je pedesetak godina bila je sama nikoga nije imala.

Ujutro sam je vidio kako zaljeva cvijeće upoznali smo se na prvi put kada sam je vidio rekao sam sebi ovo je radodajka nosila je neku crnu usku haljinu gdje joj je guza jedva stala imala je malo poveću guzu a bradavice samo što se nevide.

I tako rekla je da joj je baš drago upoznati nove susjede a ja sam pomislio meni je još draže sada ću drkati kao lud kada dođem doma.

Taj dan oko dvadeset i tri sata navečer legao sam i htio sam spavati i taman kada sam sklopio oči čulo se žensko stenjanje u ta doma dolazilo je baš iz susjedine nove kuće.

Otvorio sam balkonska vrata i jasno mi je bilo kao dan ili netko guzi susjedu ili gleda porniće.

Palio sam se na starije tete i dok se čulo stenjane to ja sam ga drkao i zamišljao da ja jebem susjedu upamtio sam je ono jutros kada je zalijevala cvijeće to mi je bilo dovoljno da drkam.

Ujutro kada sam se digao iz kreveta pogledao sam kroz prozor i vidio nju kako mete oko kuće no nikoga nisam vidio da izlazi iz kuće nijednoga muškarca.

Otvorio sam prozor vidjela je da otvaram prozor i pitala je kako sam danas susjed odgovorio sam dobro i nastavili smo bezveze tako pričati ali ništa nisam neobično vidio u njezinom ponašanju ali siguran sam da je to dolazilo iz njene kuće to stenjanje.

I ništa se nije taj dan događalo sve do dvadeset dva i sata i nešto opet se čuje stenjanje žensko ovaj put sam došao do njezinoga prozara zavijese su bile poluotvorene i moglo se vidit kako neki muškarac mlađi guzi susjedu ona mu se dobro naguzila a on onako mršav jebe susjedu u njezinu veliku guzu promjenilu su pozu sjela ja na njegov kurac i vidilo se kako kurac ulazi u onu mesnatu pičku brzinski odjedanput kako su promjenili pozu ona je pogledala prema prozoru.

Brzo sam se maknao sa prozora otišao doma tj u svoju sobu i zamišljao da jebem susjedu tri puta sam svršio tu noć.

Sutra ujutro našao sam se sa prijateljem ispričao sam mu za novu susjedu rekao je odmah pokušaj izjebati to a ne drkati i taj dan vraćajući se doma prošao sam pored njezine kuće zvala me da joj nešto pomogne u kući prenijeti neke stolice i te gluposti.

Nakon što sam to obavio htio sam krenuti doma uhvatila me je za ruku i rekla ti si mi virio bio kroz prozor da znaš da nije to lijepo zacrvenio sam se kao paprika počeo sam mucati rekao sam da nisam .

Rekla je da ide staviti vodu za kava pa ću joj bolje objasnit pomislio sam da ću se izvući ako ostanem na kavi tj da ću dobro nešto slagati.

Sjedio sam na fotelji ona je napravila kavu i sjela preko puta mene na kauč i pitala me pa dobro objasnio pokušao sam objasnit ali u ništa nije povjerovala nasmijala se i pitala me koliko imam godina odgovorio sam dvadeset i jednu došla je do mje fotelje i sjela i rekla da voli stašno mlađe dečke.

Dodorivala se prstom po usnama skinula je haljinu na tregere otkopčala grudnjak i brzo sam uzeo sisu i sisao je i masirao ona je mene mazila po kurcu preko hlača a ja sam počeo i lizati sise.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)