Ispovesti

“Mužu sam za praznik POKLONILA TROJKU i romantičnu večeru, žene su RAZMAŽENE, ovako morate da POSTUPATE U BRAKU da bi opstao!”

Ovo će razbesneti mnoge!

Manekenka i foto-model Monika Huldt (37) iz Švedske iznela je javno svoje mišljenje da žene treba ponovo da usvoje staromodnu” ulogu domaćice. Prema njenom mišljenju, tajna srećnog ljubavnog života je u tome da muškarci budu dominanti. Ipak, ljude je više šokirao njen drugi savet ženama za očuvanje braka.Ova zavodnica je za “Daily Star” priznala da je tajna jnenog srećnog braka u tome što svom mužu daje da spava i sa drugim ženama. Ova 37-godišnjakinja koja je iz Švedske došla u Arizonu nedavno je organizovala i trojku za svog muža za Dan zaljubljenih, pa je tom prilikom izjavila da planira da mu pruži najlepši mogući ugođaj zajedno sa još jednom atraktvnom devojkom koja će “začiniti” njihov ljubavni život i bračnu postelju.

Planirala sam da mu ugađam ceo dan, pa sam odlučila da skuvam stvarno finu večeru, a nakon toga je usledila zabava uz šampanjac i jagode ​​u đakuziju. Posebna stvar u spavaćoj sobi bila je jedna od mojih zgodnih devojaka”, rekla je manekenka za “Daily Star”.

Zabava tu nije stala, s obzirom na to da je isplanirala da ga iznenađuje novim devojkama čitavu nedelju. Monika se ne brine hoće li njen suprug u spavaću sobu uvesti više žena. Otvorena je u pogledu toga da on ima više partnerki i veruje da bi druge žene trebalo da učine isto za svoje voljene partnere.

Mnoge žene zanemaruju svoje muževe i ne gledaju na njihove potrebe, već samo na svoje. Mnoge žene žele samo da se njihovi muškarci brinu o njima, a ništa im ne pružaju zauzvrat”, rekla je manekenka.

Ona takođe veruje da neke veze propadaju jer se žene ne trude dovoljno u spavaćoj sobi.

“Ako žena ne donese ništa na sto i ponaša se kao razmaženo derište, veza neće opstati”, istakla je ova manekenka.

Pre nego što odluče da svog partnera podele sa nekim, ona savetuje da žene prvo zavole sebe, da steknu sigurnost i samopouzdanje i da će sve onda biti lakše, a rekla je i koju reč o pronalaženju idealnog partnera.

Da biste pronašli dobrog muža i bili dobra žena, morate raditi na sebi. Morate da znate šta želite, a šta ne želite u vezi, a povrh svega morate da volite sebe i budete samouverene. Nikada nećete imati dobar odnos ako niste naučili da volite sebe”, poručila je svim ženama ova zanosna Šveđanka koja baš i nije imala lagan životni put…

Monika je otkrila kako je krpila kraj sa krajem kada je došla u Arizonu u SAD-u, nakon što je u školi u kojoj je predavala dobila otkaz nakon što su saznali za njen sporedni posao – posao plesačice.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)