Ispovesti

“Ima sam vrelu akciju sa maćehu svoje djevojke…”

S Vericom sam hodao tek nekoliko tjedana, kada su se događaji koje ću sad opisati i dogodili. Ona je slatka osamnaestogodišnja djevojka s mliječno bijelim tenom kože koji volim i ima nevjerojatno osamnaestogodišnje tijelo bez grama masti ili bora bilo gdje. Također bih ju opisao da izgleda više kao jedna od onih slatkih nevinih djevojki, prije nego vrućom curom kakve viđate u klubovima odjevene na način kao da praktički moli da joj ga metnete.

U dva tjedna koliko smo se poznavali, činili smo si neke međusobne oralne stvari, a jednom smo se i pojebali. Kad smo se pipkali, uvijek su svjetla bila ugašena, tako da nikada nisam imao dobar pogled na nju. Po dodiru sam znao da ima nevjerojatno tijelo i prekrasan miris, ali to bi bilo otprilike to.

Verica uopće ne zna kako dobro pušiti kurac, iako je voljela da joj se liže pica.

To jedno jebanje koje je bilo i nije bilo baš super.

Noćima sam je nagovarao na jebanje, praktički je molio, jer mi je bilo teško zbog njenog lošeg pušenja kurca i slabe vještine drkanja. Osim toga, iz prošlih iskustava sam znao da je ona zabušantica, ne guta pa čak niti ne uzima pa da pljune. Nema ništa gore nego kad si pri svršavanju, a tvoja djevojka nasilno zgrabi penis i zamota ga s papirnatim ručnikom ili maramicom. Naravno, nisam joj rekao da mi se to ne sviđa, samo sam joj govorio kako ju jako želim imati.

Metnuo sam joj ga, a ona je samo ležala tu ispod mene dok sam ja pumpao gore – dolje po njoj dok nisam eksplodirao. Nije mi za to dugo trebalo jer mi je bila prva pica nakon podosta mjeseci, a bila je i jako uska. Žao mi je reći da je najjača stvar u našem seksualnom odnosu bila to što se desilo poslije kad se ustala da ide u kupaonicu. Okrenula se na svjetlo i po prvi put sam vidio njezinu golu stražnjicu. Moja sperma mora da je lijevala iz njezine pičke, jer je curila niz njezine noge dok se kretala prema kupaonici. Ta mentalna slika koju sam zapamtio vodila me je kroz mnogo masturbacijskih seansi u narednih nekoliko dana. No ta večer završila je time da je ona dugo vremena ostala u kupaonici sa zatvorenim vratima, a ja sam ju čuo kako plače. Zabrinuto sam je pitao što nije u redu. Došla je i samo me pogledala sa suzama koje su curile niz obraze i rekla kako se njenom tati to ne bi svidjelo i kako joj je uskratio džeparac prije nekoliko godina, kada je saznao da je imala spolni odnos s dečkom.

Morala se složiti da se neće više seksati s nikim, kako bi joj ponovno povećao džeparac. Rekla je da joj je otac objasnio da je će na taj način biti sigurna da je usmjerena na školu i da se neće pretvoriti u drolju ili zaraditi kakve bolesti. U tom trenutku mi je konačno sinulo zašto tako slatka djevojka poput nje nije imala dečka, pa čak ni previše seksualnog iskustva. Njezin otac je oko nje podigao neprobojan zid za blokiranje penisa. Mislim da je bilo dobro što joj je otac bio na poslu kad sam je upoznao.

Pokušao sam je utješiti i rekao joj da je seks prirodan dio života i da svi to rade. Izgleda da ju je to malo razvedrilo. Unatoč osrednjem seksu, i emocionalnom posljedicama, odlučio sam da ću joj dati još vremena, jer sam mislio da je zapravo slatka i činilo se da se zaljubila u mene. Nadao sam se da će seks biti bolji s vremenom i mislio sam da ću biti u mogućnosti da je polako nagovorim i na još slobodniji stav. Međutim, nikad ne bi mogao ni zamisliti to što se dogodilo kad smo se sljedeći put vidjeli.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)