Ispovesti

“U krevetu sa gospođom koja mi može biti mama”

Stala je poviše mene, namjestila se i zajahala mi kurac koji samo što nije eksplodirao koliko je bio tvrd. Nabijala se, skakala gore dole dok sam joj ja rukama mazio sise. Na licu joj se vidio osjećaj zadovoljstva nakon što je svršila.

Polegao sam je na krevet, počeo ljubit, jezikom se spustio od usna prema njenim sisama koje sam jako lizao, par puta gricnuo nabrekle bradavice što joj se svidjelo po zvukovima koje je ispustila te nastavio jezikom dole prema njoj vreloj vagini.

Laganim potezima jezikom sam lizao okolo što ju je uzbuđivalo pa sam počeo jezikom sve brže i brže u njoj, jezik je odradio svoje te je opet svršila.

Uzeo sam kurac u ruke te počeo drkati, ona se dirala po sisama te sam ja onda svršio po njima. Ostali smo još malo na krevetu ljubeći se. Otišao sam pod tuš razmišljajući o svemu te mi se opet digao. Teta Mirela kao da je osjetila to te je došla u wc, skinula se i ušla pod tuš gdje mi je ga je brzo izdrkala ljubeći me.

Obukao se, pozdravio s njom te otišao na autobus, sretan. Neki će reći da je užasno što je jedan mladić od 19 godina bio u krevetu sa ženom koja mu može biti mama, ali to je bio najbolji sex koji sam imao.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)