Ispovesti

ISPOVEST: “Iznenađenje za pamćenje…”

Ulazim u kuću, zaključavam vrata i skidam kravatu. Čujem je, ona je u trpezariji, spremna, samo u kecelji, polako joj prilazim i hvatam oko struka, sva je uztreptela blago se izvila i savršenom guzom se pribila uz moj kurac koji je tako želeo da se oslobodi i zabije u nju žestoko do kraja.

Okrenuo sam je ka sebi i prišao joj usnama na milimetar od lica, usta i vrata, ali bez dodira, očekuje, uzdiše, drhti i najbitnije vlaži. Vezao sam joj ruke podigao ih uvis i lagano je spustio na sto, drugi deo kravate brzinski sam vezao za nogar stola, vratio se ispred spreman da oližem sve sokove koji su curili niz obrijanu pičku.

Raširio sam joj noge i počeo da ližem, uvijala se, stenjala i podrhtavala, gurao sam joj prstenac i lizao, lizao i lizao, brzo je svršila vrišteći,toliko glasno da sam poželeo da joj ga garnem celog u usta.

Prišao sam joj do glave, poljubio je strasno, rukom konačno oslobodio kurčinu ispravio se i gurnuo joj ga, grkljala je, tražila ga je celog, samo što nisam svršio, ipak vadio sam ga i ponovo vraćao, sada sam se ja uvijao, svi su mi se mišići stezali, duboko sam uzdisao i aaaa, aaaaaaaa, aaaaaaaaaa, aaaa, ali nisam svršavao.

Ponovo sam se vratio do vrele pičke, noge sam joj oslonio na moje grudi i gurnuo kurčinu jako i do kraja, brzo, jebao sam je, nogama se odgurivala, a onda još jače nabijala, posle 2 min, izvukao sam ga i svršio tako jako i obilno, sperma se razlila po stomaku i sisama, a jedan deo i po vratu, vratio sam ga ponovo i gurnuo još par puta, ali trebao mi je predah.

Odvezao sam je, strasno smo se žvalavili, onda se sagela pokupila i preostale sokove iz ponovo nabreklog kurca, sisisala je kurčinu, uzimala celog, zatim drkala i lizala vrh glavića, ponovo sisala, a onda ponovo jezikom od muda do vrha lizala, želela je još, ubrzo sam još jednom svršio, manje, ali isto sa uživanjem.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)