Ispovesti

RAVNATELJICA ŠKOLE: “Polako dosta sam uska…”

Ja sam Matko imam 29 godina i samohrani sam otac. Žena mi je umrla prije dvije godine i sin i ja smo ostali sami. Došao je i taj dan kad Antonio kreće u prvi razred. Nakon svih procedura i upisa otišli smo Toni i ja na razgovor kod pedagoga i za par mjeseci krenula je školska godina. Većina profesora su bili stariji ljudi mada se tu i tamo našla koja zgodna učiteljica. Ja sam bio sam pa sam zagledao malo djevojke nebili ni nešto uhvatio. Jer ipak potrebe su potrebe.

Nakon par mjeseci sin donosi neki poziv na razgovor kod ravnatelja u vezi nekog izleta. Otišao sam ali me taj ravnatelj toliko živcirao i bio antipatičan da smo samo službeno obavili i nastavili svako svojim putem.

Kad sam stigao pokucam na vrata i otvara mi ih jedna jako jako zgodna djevojka u crnom sakoiću košulji i štiklama. Pomislih da nije tajnica. Sjeo sam za stol a ona preko puta mene. Osmjehnula se i rekla

-dobar dan ja sam Marija nova ravnateljica kako vam mogu pomoći.

Ostao sam zavezeknut. Rekao sam kako sam došao na razgovor i uručio joj onaj poziv. Malo smo pričali o tom izletu djeci ali i o nekim drugim temama. Brzo smo se opustili jer smo odprilike vršnjaci. Sve više i više mi se sviđala i palila me.bila je vrlo otvorena i draga osoba a opet tako jebozovna da mi se kurac počeo dizat. Velike sise, utegnuta guza, duga crna kosa povezana u rep i crni okvir naočala. Ma bila je prava bomba. Bilo mi je jako neugodno ali mališa nikao da se spusti. Izbočina na mojim hlačama bila je pre očita a meni neugodno do neba. Nakon razgovora otišao sam kući i samo o toj curi razmisljao kako bi je puko.

Navečer dok smo sin i ja gledali tv dolazi poruka na telefnon od nepoznatog broja. “jeste za kavu? U blizini sam.” Nisam znao ko je i odgovorim. “drage volje ali neznam s kim imam čast razgovarat?” Odgovara “ravnateljica Marija. U kafiću sam nedaleko od vaše kuće.”

Odmah sam skočio iz kauča otuširo se sredio, ostavio tonija baki i djedi i otišao. Odmah sam ju primjetio u separeu kafića i došao do nje. Rukovali smo se a ona kaže kako je bila u prolazu a ostao joj je onaj poziv sa mojom adresom i telefonom pa me zvala. Dugo smo pričali o svakakvim temama a ujedno i mojoj ženi i tome svemu. Bila je jako osjećajno biće. Nakon moje cijele priče zagrlila me. Ostao sam u šoku. Rekla je kako me razumije i uhvatila me za ruku. Ona je bila razvedena i očito joj je falilo muško društvo. Nakon toga došao je jedan spontani poljubac s njezine strane. Sav sam se naježio.

Nastavili smo se ljubit kao balavci. Nakon toga mi je rekla kako je primjetila izbočinu na mojim hlačama danas i da je znala kako mi se sviđa te me i pozvala na kavu. Ja skoro da nisam propo u zemlju od stida. Al nasmijala se i uhvatila za nogu tik do kurca. Pozvao sam ju kod mene kući na još jedno piće i pristala je.

Nakon prve čaše vina ustala je i otišla u toalet. Kad se vraćala prišla mi je iza leđa i zagrlila te poljubila u obraz. Odmah sam ju okrenio i posjeo sebi u krilo te smo se strasno počeli ljubit. Stiskala me grlila i ja nju. Te počela skidat majcu sa mene. Ja sam joj polako otkopčavao dugmiće na košulji dok nisu dvije ogromne sise ispale van.ljubio sam ju po vratu i otkopčao grudnjak. Imala je stvarno velike i tvrde sise sa malim krutim bradavicama koje su dodatno naglašavale njihovu veličinu. Stiskao sam ju grickao joj bradavice a ona je sam zadovoljno uzdisala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)