Ispovesti

Maćeha mi upala u krevet nakon svađe sa tatom

Kisa je padala,probudila me misleci ali nije kisa nego svadja,koja je dopirala iz sobe mojih roditelja.

Pogledao sam na sat bilo je iza ponoci.Okretao sam se po krevetu,svadja se cula sve jace,nisam mogao da izdrzim,morao sam da cujem sta se to desava.Jedinac sam u roditelja,djete koje je uvijek dobivalo sve.Moji roditelji svoj brak redovno su nadopunjavali svadjama,posebno sto je moj otac bio vema ljubomoran tip.

Majka je bila mlada zena,lijepog izgleda,svi su se lozili na nju,posebno ocevi prijatelji.Uvijek je izgledala moderno od noktiju do mini suknji koje je nosila.Iako je imala 36-st godina izgledala je puno mladje,plavusa,dugih nogu i vitkog stasa zanosnog pogleda,stvarno sam bio ponosan sto imam tako zgodnu majku.Ali ne i moj otac.

Prisao sam njihovim vratima,cule su se rijeci psovki od moga oca,kao kurvo jedna,jebala bi se sa svima.Nisam volio tako nesto da cujem,pa nije moja majka kurva?

Govorio joj je da se kurva sa nekim koga on zna,te da ce ju ostaviti,plakala je,derala se na njega,kako on nije nista,kako ju samo vredja,kao nije nikakav u krevetu i zato to njoj tako govori.Bilo mi je neprijato da to slusam.

Bilo mi je nje zao,ali i njega ali sta sam mogao.Povukao sam se u svoju sobu,svadja se stisala,cula se lupa vrata.

Otac je izasao van,vidio sam ga kroz prozor nosio je kofer u auto,ovaj put su daleko otisli sa svojim svadjama.

Pomalo uzbudjen od toga svega,krenuo sam da vidim sta majka radi,da ju utjesim da razgovaramo,da joj bude lakse.Sjedila je na krevetu u spavacici,tiho je plakala.Sjeo sam kraj nje.

Polako sam ju zagrlio,jecala je,suze su se slijevale niz njeno preljepo lice,uplakane plave oci,kao da su govorile nesto.Gledao sam ju njemo.Pomilovala me po kosi i poljubila te mi tiho rekla,otisao je,otisao je sine,nebrini se ti.

Da ti izmasiram celo upitao sam ju?

Moze,moze uz jecanje odgovorila je.Spustila je glavu u moje krilo,poceo sam da joj masiram celo,zmirila je.

Masirajuci je tako,polako,moj pogled stalno se kretao na njen dekolte providne spavacice,sto sam uporno izbjegavao.

Masirao sam je i dalje ali neznam sta se samnom dogadjalo ali kurac mi se polako dizao,sto je i ona mogla da osjeti.

Uh,joj rekla je zastao sam odma uplasen misleci da ga je osjetila i da ce mi svasta reci.Ali nije.

Da nastavim upitao sam ju?Nastavi i ramena me bole rekla je,umorna sam daj malo i ramena Dario i noge molim te.

Okrenula se na stomak,poceo sam da jos masiram ramena.Izbacena guza,osjetio sam kako mi pritisak raste uz pomalo strah i postovanje nastavio sam da ju masiram.

Presao sam na listove pa polako prema gore masirao sam joj noge.Duboko zanesen dosao sm neprimjetno do njene guze.Trljao sam joj polako butine preko spavacice.Polako sam joj zadigao spavacicu oko koljena i toplom rukom krenuo masirajuci ju preko butina ka guzi.Izgledalo je kao da se smirila i uzivala,duboko je uzdahnula.Vise nisam osjetio strah,ali osjetio sam kako mi se kurac jako digao.Sve se desavalo spontano.Polako masirajuci joj butine zavlacio sam svoje prste izmedju njenih nogu,nije imala gacica.Brzo sam izvukao ruku,uplasen ili iznenadjen njenom mirnoscu,vratio sam polako ruku medju noge.Dodirnuo sam joj picku,sav sam se stresao,bila je mokra,valjda jos od seksa prije sat dva.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6 7 8 9Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)