Ispovesti

“Moj prvi se*s bio je sa iskusnom matorkom”

Matorke, erotske priče, preselio sam se sa mamom u malo selo pored Osijeka. Selili smo se iz razloga jer u Zagrebu nije mogla naći posao. Doselili smo se u kuću kod jedne starije žene. Točnije vlasnice Marije, imala je 57 godina.

Dobro građena, crna duga kosa, sise negdje 4 i dobro stojeće sa velikim bradavicama, guza tvrda i velika. Imala je poveću kuću i iznajmljivala stan iznad. Ja sam bio mladi dječak sa napaljenim mozgom palio sam se na sve sto se krece i zensko je, ali uvijek na starije žene.

I dan danas imam taj neki fetiš. Ajde da nastavimo priču.

Vlasnica Marija nije imala nikoga, sama je živjela. Moja mama i ja kako smo se doselili tako smo se odmah s njom i raspričali. Ja sam nakon nekog vremena otišao u svoju tadašnju sobu i počeo gledat neke porniće, ali mi nisu ni trebali jer me izgled Marije toliko napalio i toliko mi se digo kurac da sam do sobe svršio. Drkao sam ga do iznemoglosti jedno 2 sata nisam stajao. Mama je bila kod nje i razgovarala.

Sljedeći dan mama mi je otišla na posao, ja naravno sam otišao do Marije da pričam s njom da se upoznajemo i da je slikam iz svih kuteva, da uhvatim sve sto se može vidjet, ali nije se moglo ništa vidjet. Svaki sljedeći dan jedino što sam mogao slikat je njezinu prelijepu guzicu jer je bila u trenirci i nosila tangice.

Pošto sam bio mlad znao sam da nemam šanse kod nje, a i nisam znao kako joj uletit. Jednog dana navečer mi je mama otišla na posao nekim izuzetkom i morao sam opet kod Marije što mi je pasalo.

Tu večer sam imao sreće jer je tada malo izazovnije bila obučena. Tajice, tangice, majca na britele, crni grudnjak sa dekolteom koji joj je podigao još više njezine predivne sise. Uspio sam ih slikat.

Prošlo je nekih 11h navečer i morao sam otić leć. Legao sam u njezinu spavaću sobu i krenuo drkat na slike koje sam uslikao. Drkao sam tako nekih sat vremena dok nije došla provjerit dal spavam di me uhvatila s kurcem i mobitelom u rukama.

Pitala me: “Šta to radiš? I šta ti je to na mobitelu? ”

Ja sam se zacvrenio od sramote, a i malo od želje da me možda poželi. Pustio sam kurac i on je nastavio stršit šutio sam nisam znao šta reć. Zatražila me je da vidi mobitel i ja sam dao mobitel, a ona je imala što vidjet. Njezine sise i guzu. Izderala se na mene i govorila kako nisam normalan. Ali vidjelo se po njoj da joj čak i paše da ju slikam. Ja sam na to sve odgovorio da me napaljuje i da je želim jebat i da hoću da mi bude prva. Iznenadilo ju je šta sam reko. Izašla je iz sobe i nakon toga nismo se vidjeli tjedan dana.

Došao sam joj se ispričat, ali tada sam ja nju uhvatio golu i kako se prstenjači, nisam prilazio nego sam skinuo iza nje svoje gače i hlače i počeo drkat na prizor. Čula je moje hlače kako su lupile prepale se i okrenula i nije mogla vjerovat da sam to opet ja sa svojim kurcem u rukama i nije kogla vjerovat u kakvom sam je prizoru uhvatio. Prišao sam joj i reko da mi učini uslugu i da mi bude prva nakon toga sam je uhvatio za sisu da vidim kako će reagirat. Ali nije reagirala nego je vratila poljubcem u usta.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)