Ispovesti

Ajde starac, stavi gospodina tamo gdje treba

Sa skoro četiri banke sam prošao mnogo toga. Povalio sam mnogo cupika širom Evrope i doživeo mnogo izazovnih i neponovljivo lepih doživljaja i iskustava. Poslednjih godina nisam se micao iz Srbije, uglavnom iz Beograda, što iz subjektivnih, što iz objektivnih razloga. Kao zakleti neženja i lovarni lik upražnjavam dinamičan život koji podrazumeva i redovne noćne izlaske na in mestima. Zahvaljujući sredovečnom iskustvu, debelom novčaniku i odličnom voznom parku, uspešno sam priveo veliki broj prestoničkih sponzorušica.

U jednom trenutku sam osetio zasićenje od tih uniformisanih izveštačenih silikonki i poželeo nešto novo. Na mestu gde često izlazim zapazio sam grupu mladih intelektualki, koje su se učestalo tu odvaljivale od alkohola i ludo provodile odmaravši se od napornog umnog rada. Jedna mala koja je furala ekstra kratke dopičnjake mi je privukla posebnu pažnju. Nije bila neka lepotica, ali je iz nje kuljala ogromna strast, ženstvenost i seksipil. Svojim odevanjem i držanjem je kod mene izazvala neopisivo interesovanje.

Jedne lepe prolećne noći sam odlučio da je startujem, prethodno poslavši njenom veselom društvancetu skupoceno piće. Skupocenim pićima, pozamašnim novčanikom i zveckanjem ključevima nafuranog auta sam lako odvajao glupave i neobrazovane sponzoruše, ali sa ovom nije bilo šale.

Na moje muvanje prilično odlučno i odsečno mi je odbrusila: „Moj tata je malo mlađi od Vas, mogu eventualno da Vas upoznam sa mamom.“

Sve ribice za tim stolom i ona su na njenu reakciju počeli da se kikoću, a ja sam posle duže vremena doživeo poraz u muvanju pičke. Elegantno sam se povukao i promrmljao:

– „Rasturiću ti tu malu bezobraznu pičkicu, kad-tad.“

Dotičnu cupi nisam viđao u narednom periodu, ali sam se zarekao da ću je odrati od kurca, čim se ukaže prilika. Nije me zadovoljavalo u potpunosti što sam u međuvremenu karao mlade i atraktivne pičke u velikom broju, moja sujeta je bila ozbiljno povređena.

Prošlo leto sam dobrim delom proveo špartajući obalom Jadrana u svom nafuranom bendži, terajući se i karajući do iznemoglosti. U jednom trenutku sam se zadesio u živopisnom mestašcu Boke Kotorske. Kulirao sam na plaži, kad je odjednom prošla ona, mala koja me je najstrašnije napušila i kojoj sam ostao dužan dobro trpanje. Držala se za ruke sa nekim visokim i, rekao bih, finim, povučenim i skromnim likom. Obično te temperamentne opasnice jednom nađu nekog takvog. Provalio sam da me je snimila i ošacovala krajičkom svog vatrenog tamnog oka manirom iskusne zavodnice. Naravno da ovan pored nje to nije primetio, a ona mu je umiljavanjem i ljubljenjem skrenula pažnju na sasvim drugu stranu.

Odlučio sam, ne idem iz mesta dok je ne oderem od kite, strpljivo vrebam priliku da nastavim tamo gde me je brutalno zaustavila. Nekoliko dana smo razmenjivali kratke poglede na plaži. Nekada bi me izazovno šacnula preko ramena, a nekada bi mi uputila leden i odvraćajući pogled koji je govorio „nećeš ti videti moju pičku“. Po tim fazonima neverbalne komunikacije se videlo da se radi o iskusnoj trpačici, koja je posle kilometara kurčeva našla mir u visokom dobrici.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)