Zanimljivosti

Se*sala se s frendicom i u pet minuta zaradila više od 2000 kuna: “Video je sve uzbudio, a sad krećej još žešće”

Za pet minuta seksa s frendicom zaradila nešto više od 2000 kn: ‘Video je sve uzbudio, a sad krećemo još žešće’

Opće poznato je da najbolji prijatelji imaju neraskidivu vezu. Model s OnlyFansa, Nova Jewels otkrila je da se prvi put seksala sa svojom najboljom prijateljicom pred kamerom, nakon čega je zavoljela stvarati sadržaje s djevojkama.

Zaboravite narukvice prijateljstva i pletenje kose jedna drugoj, seksi crvenokosa otkrila je da je prvi put imala spolni odnos sa svojom prijateljicom pred kamerom. Za modela Novu Jewels i njezinu prijateljicu, njihovo prijateljstvo je samim činom podignuto na višu razinu.

Unatoč tome što je bila dvije godine radila solo sadržaj na OnlyFansu, Nova je smatrala da je vrijeme da malo začini svoj sadržaj za svoje obožavane pretplatnike kako bi pali u nesvijest.

Zarađujući oko 3000 funti (oko 26.000 kuna) mjesečno objavljujući eksplicitan sadržaj, ova zgodna žena iz Škotske je izvukla neke nove trikove iz rukava kako bi prikupila više novca.

U ekskluzivnom intervjuu za Daily Star, crvenokosa bomba je otkrila kako je začinila stvari u spavaćoj sobi sa svojom kolegicom manekenkom i to joj je pošlo za rukom s njezinim obožavateljima. Nova je priznala: “Imala sam nekoliko seksualnih, pijanih susreta s nekim svojim prijateljima tijekom godina… Neću više reći!

“Pravila sam solo sadržaj na OnlyFansu više od dvije godine i osjećala sam da je vrijeme da ga malo začinim. Što ste dulje u industriji, to ste sigurniji i ugodnije se osjećate. Ovo je prvi put da sam to napravila pred kamerom i to namjerno zbog sadržaja. Bio je to prvi put da sam ikad napravio sadržaj koji uključuje dvije djevojke i apsolutno mi se svidjelo”, rekla je Nova.

“Napravili smo petominutni video i sljedećeg jutra već je zaradio 300 dolara (oko 2140 kuna) tako da je definitivno bio koristan i bio je poslastica za obožavatelje. Bila sam jako uzbuđena što sam napravila sadržaj za duo i objavila ga kako bih vidjela reakcije svojih obožavatelja”, dodala je.

“Čim sam im uopće spomenula da sam se seksala s prijateljicom, uzbudili su se. Ne znam koliko je ukupna zarada, prošlo je više od 2 tjedna, ali video je sigurno privukao veliki interes, a novi pretplatnici ga svakodnevno kupuju. Dok nastavljam raditi na izgradnji svog profila, namjeravam dodati još nula ili dvije na tih 300 dolara (2140 kuna).

Čini se da je Nova zavoljela sadržaj žene na ženu jer u budućnosti planira snimati više nestašnih sadržaja. Priznala je: “Bilo je jako zabavno napraviti, apsolutno nam se svidjelo i definitivno planiramo još jedan sadržaj za vikend što je prije moguće.”

“Definitivno ću biti otvorena za suradnju s više kreatora sadržaja diljem zemlje, to je sigurno. Raznolikost je začin života, a isto vrijedi i za OnlyFans sadržaj”, dodala je Nova.

“Sada zajedno snimamo, stvaramo sadržaje, idemo zajedno na fotografiranje. Nisam to sigurno rekla jednom, rekla sam to jedno 100 puta, ali ova industrija je stvarno najbolja za upoznavanje najnevjerojatnijih djevojaka koje pružaju podršku i koje će apsolutno biti prijateljice za cijeli život”, rekla je Nova.

“Moj sadržaj će sigurno i dalje biti sve pikantniji. Nisam sigurna što će biti sljedeće, ali svi ćete se morati pretplatiti, a zatim pričekati i vidjeti”, dodala je Nova.

Nova je ranije rekla da ponekad ne radi ništa i umjesto toga tjera svoje klijente da ‘nastupaju’ pred kamerom. Objasnila je: “Ti pozivatelji su san. Pričajte o lakom novcu za mene. Uloge su se potpuno izmijenile.”

“Lagat ću i gledati ih dok ih ohrabrujem, govorim im što mi se sviđa, a što ne, a neki od njih samo žele da općenito razgovaram s njima jer vole moj škotski naglasak. Kada su oni ti koji nastupaju, ja stvarno moram učiniti vrlo malo”, zaključila je.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)