Ispovesti

Javi se ako želiš da te iscijedim kao limun…

Živim sa dečkom… Živim u zgradi gdje ne poznajem nikoga. Imam 18 godina, živim sa dečkom, ali on mnogo radi tako da dosta vremena provodim sama. Jučer sam pozvala jednog komšiju koji ima oko 60 godina da mi učini jednu uslugu.

Naime, trebalo mi je izbušit dvije rupe na zidu da postavim slike. On kao i svaki dobar komšija odmah došao kod mene u stan i vjerujte da se nisam mogla kontrolisati, i zašto bih kada sam ga zbog toga i zvala.

Sve je počelo kad sam se nagnula po šaraf i kad sam mnogo puta bacila taj šaraf, primjetila sam nesto čudno u njegovom pogledu , prisla sam blize i pitala ga sta osjeca rekla sam hajmo preci u drugu sobu , on se nije bunio,prešli smo u sobu. Ipak se ispostavilo da je to neki fini gospodin…

Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu nije ništa značilo, jednnostavno i pored svega toga me želio “povaliti”. Zivkao me je u svaka doba dana i noći, slo mi poruke na fb,dolazio na kućna vrata sa nekim bamalnim razlozima. Iako sam ga odbijala, on je bio toliko uporan i dosadan da je na kraju moj muž počeo da me sumnjičavo gleda. Nisam željela da išta kažem mužu, jer ne znam kako bi reagovao, ipak komšiluk je i tako to te sam prije par noći odlučila da se vidim sa tim klincem i da ga probam ubijediti da prestane sa svim tim i da od mene ne može dobiti to što želi, a i sin može da mi bude… ono glupo je.

Odvezla sam se do njegove vikendice, gdje je rekao da će me čekati, a kada sam došla iznenadila sam se jer nije bio sam, već sa nekim meni nepoznatim drugom. Ušli smo u vikendicu i počela sam da ga, odnosno ih ubjeđujem da to što žele nije uredu i da prestane da me zove jer mi pravi probleme, ali tada su njih dvojica navalila na mene i jednostavno sama protiv njih dvojice nisam mogla da se oduprem, da je bio sam možda bih i mogla, ali…

u par sekundi su me raspremili, a onda su počeli da me “pune”na silu, doduše samo u početku, kasnije sam svjesna situacije se opustila jer nisam željela da zadobijem neke povrede. Preko dva sata su me iskorištavali i kada sam došla kući bila sam sva slomljena. Muž se uplašio kada me je vidio kako izgledam… slagala sam ga da sam krenula na fitnes i da sam zbog toga tako iscrpljena. Nikada ga nisam prevarila i gorko se kajem što sam ikako pristajala da se vidim sa tim balavcem. Možda sam sve trebala odma u početku reći mužu, ovako sada je prekasno za sve.

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)