Ispovesti

Napaljena prijateljica moje mame voljela je mlade dečke

Moja majka je imala prijateljicu Sanju koja je slavila rođendan. Teta Sanja je bila jako privlačna i jebozovna. Ja sam uzivao gledajuci ju.

Mislim nije bila najljepsa zena na svijetu, jer nije bila niti mrsava niti ogromnih grudi ali nesto na njoj me posebno palilo i ja sam cesto zamisljao sebe kako gubim nevinost s takvom zenom. Ja sam volio starije zene koje imaju iskustva i znaju sta koji muskarci zele.

No vratimo se na moju priču. Kao sto sam već rekao teta Sanja je slavila rođendan.

Moja majka ju je pozvala da dođe kod nas na tortu.Majka je pozvala jos dvije projateljice, tetu Ružicu i tetu Mariju.Njih četiri su se zabavljale u dnevnom boravku a ja sam nekoliko metara dalje gledao tv. Malo su popile nekog skupog vina koje je donjela teta Sanja. Nakon sat dva i istračanih svih mogučih tema počele su pričati o sexu.

Gošće su se suzdržavale zbog moje prisutnosti ali im je moja majka rekla da ne trebaju jer ja sve to već znam jer je ona o tome pričala samnom. To je istina ja i mama smo imali otvoren odnos i ona mi je pričala o sexu često. Čak je znala i povremeno pogledat pornić sa mnom.

Nekidan mi je uletila u sobu dok sam drkao. Kad sam ju vidio samo sam se sledio i nisam se uspio ni pokriti, na to se ona nasmijala i rekla:

– „Šta se sramiš pa ja sam ti mama vidjela sam ti kurac milion puta, samo ti nastavi sa svojim drkanjem, ne obaziri se na mene.“

Još me pitala kakve ja žene zamisljam dok drkam. Ja sam joj pomalo sramežljivo odgovorio „Starije“. Ona je nasmijana otišla iz sobe. Dakle moj odnos sa majkom je bio otvoren. Njih četiri su pričale o pozama, najboljim vibratorima…

U jednom trenutku su počele pričati o neispunjenim sexualnim željama. Moja majka je prva počela i rekla da bi voljela probat sa 2-3 muškarca odjednom, teta Ružica je rekla da bi htjela probat sa ženom i muškarcem, teta Marija je rekla da bi htjela porobat sa crncem jer oni imaju največeg, a teta Sanja je rekla kako bi probala sa mladim nevinim dečkom kojeg bi mogla naučiti sve što treba.

Na to se mama sa guštom nasmijala i rekla teti Sanji kako se sad sjetila što će joj poklonit za rođendan, jer joj jedino ona nije ništa poklonila.

Nekoliko dana kasnije mama i ja smo imali sezonsko pospremanje.

Moja mama je bila jako uvučena u svoj posao pa je tako kompjuter bio stalno upaljen. Dobila je mail i prekinula pospremanje i čišćenje. Odjednom se ćulo

– „A u kurac, moram hitno na posao. Ti nećeš uspjet ovo sve sam pa ću pozvat tetu Sanju da ti pomogne.“

Ja sam na to odgovorio „Ok“.

Mama se otišla tuširat i u kupaoni je nazvala tetu Sanju i rekla joj:

– „Moram na posao hitno, aj dođi pomoć malom u pospremanju.“

Ni pet minuta nije prošlo a teta Sanja je zvonila. Otišao sam otvorit i pustio ju u kuću.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)