Ispovesti

“Volim ga primati i to ne samo jednog…”

Bol je bio uzasan i svaki njegov pokret je izazivao sve vise bola. Nabijao se zestoko, jaukala sam bolno i uporno pokusavala da se izmigoljim ispod njega ili da izvucem i oslobodim ruke ali mi nije uspijevalo. Ponovo je svakom svojom rukom drzao po jednu moju ruku i tucao me, razvaljivao mi picu. “Boze, pa ove bludne igrice koje smo zapoceli nas troje su se pretvorile u orgijanje i sad na kraju sam se dovela do silovanja:, groznicavo sam razmisljala”. Ne znam da li zbog te pomisli, ili se moja pickica vec dovoljno razvukla za njegovu debljinu, ali sam osjetila toplinu u stomaku i moja pickica je pocela da pulsira.

“Gospode Boze, pa ja uzivam u silovanju!” prenerazeno sam mislila. On je osjetio promjenu na meni, spustio je ponovo svoje usne na moje, jezikom mi je razmicao usne i sisao moje svojim mesnatim. Pocela sam da uzvracam. Njegov stisak oko mojih zglobova je popustio, a par minuta kasnije me pustio i poceo da gnjeci moje grudi, da ih grize i sisa, ali nije prestajao da me jebe. Zavukla sam prste u njegove sitne pletenice, privlaceci ga k sebi, dok sam mjesala kukovima i primala tu debelu kurcinu u svoju picu. Svrsili smo oboje, odnio me u kupatilo, istusirali smo se i nastavili, Njegov kurac se nije spustao. Pojebao me jos jednom zestoko, trajalo je nekih 40-ak min. Dok smo se tusirali drugi put, rekao mi je da je sa Jamajke. Pocela sam da se cerekam sjetivsi se vica. Morala sam da ga i njemu ispricam:

Ulazi mali Filipinac u javni wc, staje pored pisoara i pocne da piski. Inace, imao je djevojku koja se zvala Wendy, i koju je volio vise od zivota. To je i bio razlog sto je njeno ime istetovirao na svom kurcu. Sve je to ucinejno za vrijeme zestoke napaljenosti, dok mu je kurac bio u punoj erekciji, medjutim, kada nije bio dignut, na njemu se vidjelo samo prvo i zadnje slovo, dakle, WY. Najednom, vrata javnog wc-a se otvaraju, i kroz njih ulazi veliki crnac, staje pored pisoara u neposrednoj blizini malog Filipinca i vadi kurac u namjeri da i on obavi svoju fiziolosku potrebu. Mali Filipinac baci pogled, te na debeloj crnackoj batini ugleda istetovirano WY. Odvazi se da zapocne konverzaciju:

– “Oh, i tvoja djevojka se zove Wendy?”

“Ne! Zasto to pitas?”

“Pa vidim ti na kurcu samo prvo i zadnje slovo kao i kod mene!”

“Ah, ne! Na mome pise:”Welcome to Jamaica, and have a nice stay!” ( Dobro dosli na Jamajku i uzivajte u boravku!)

Nakon tusiranja, obukla sam samo tanku mini haljinicu, bez gacica, bez grudnjaka i otisli smo do sobe Lise i Enrique-a. Oni su gledali neki pornic, a E i Max su rasturali Lisu. Prisla sam Alenu i pocela da mu nadrkavam kurac. Upitao me je:”Ljubavi, jesi li uspjela da primis Ronov kurac?”

“Uh, sreco, jesam i to dvaput. Poceo je da me siluje, a onda….”

Kurac mu se istog trena pretvorio u kost. Zgrabio me i polegao, te halapljivo poceo da me lize….zabio je svoje prste u mene i stenjao uspaljeno:”Jaooooo, kako ti je razvalio picku..jaooooo” Poceo je da se namjesta da me pojebe. Mislila sam da necu nista osjetiti nakon jebaacine sa trojicom kuratih mangupa, ali sam ga osjecala vise nego ikoga od njih. Ljubili smo se izbezumljeno, kao da nam je zadnji put, a on mi ga je nabio i poceo da kruzi u meni. Moje ruke su bile zamotane oko njegovog vrata, moje noge oko njegovih kukova. gledali smo se i poceli da svrsavamo zajedno. Jos je uvijek bio u meni, kad nam je prisao Erick i poceo da masira ulaz u moju pickicu svojim kurcem te ga zavukao pored bratovog. Malo mu je trebalo da svrsi.

Cijelog slijdeceg dana smo se izlezavali lijeno. Pica mi je bila sva natecena, ali kada su braca pozeljela da me tucaju, nisam mogla da ih odbijem. Jedan mi je napunio pickicu a drugi ga ispraznio u moje grlo.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)