Ispovesti

“Volim ga primati i to ne samo jednog…”

Zvao se Maxwell (Max u daljnjem textu). Bacio se na krevet samnom nabijenom na njegov kurac, sto mi ga je uslijed jakog udara nabilo, cinilo se sve sa jajaima. Onda je poceo da me tuca polako, ali ga je vadio skroz do glavica i isto tako polako uklizavao njime u mene. Rukom mi je zestoko trljao klitoris. Pocela sam da svrsavam uz vrisak. Odmah me podigao na koljena i isto tako odozada, zavukao mi ga u pickicu.

Ah, kako je to prijalo. Moja pica ga je primala i gutala sa nevidjenim uzivanjem. Treci muskarac, Ron je sjedio u fotelji i mjesio svoj kurac ali sam bila zauzeta uzivajuci sa Maxom da obratim vecu pozornost na njega. Max me okrenuo na sebe. Pocela sam da se nabijam i da odredjujem tempo. Svako malo bih se nabila do kraja i promejsala tako duboko nabijena na njegov kurac, a onda bi opet nastavila da se podizem do glavica.

Zeljela sam da osjetim duzinu njeovog kurca. Poceo je da stenje sve vise, zabio mi je prste u kukove i guzu u podizao me sa sebe, te me opet privlacio na svoju kurcinu. Pickica mi je pulsirala kao luda. Pocela sam da svrsavam a onda i on. Kada se odvojio od mene, Ron je ustao sa fotelje. Tek tada sam vidjela cime taj covjek raspolaze. Bio je to najdeblji kurac koji sam mogla da zmislim.

Bio je samo malo tanji od moje podlaktice, ali glavic je izgledao zastrasujuce. Ja volim kurac, uzivam da ga primam, Alen i Erick su me naucili da mogu sve sto pozelim, ali ovo je bilo vise od toga. Izvinila sam mu se i rekla da se ne usudjujem primiti u sebe toliki kurac, da me to plasi. “Nema te zene koju sam pozelio a da ga nije bila u stanju primiti! Polako cemo! Dovest cu te do toga da me molis da ti ga nabijem…”rekao je samouvjereno a zatim se obratio Maxu i E:”Zasto vi, momci ne bi otisli da vidite sto rade ostali kod Lise i Qnrique-a!” Oni su se na brzinu obukli i otisli. Ron je poceo da me lize.

Iz mene se cijedila sperma njegovih prethodnika, ali se cinilo da njega to ne smeta, vec da uziva u tome. Nabio je u mene 3 svoja duga prsta i kruzio u meni jako zestoko. Zatim je zavukao i dva prsta druge ruke i poceo da mi masira ulaz u pickicu, razvlaceci ju. Rasirio mi je noge i kleknuo izmedju njih. Osjetila sam da mi stavlja glavic na ulaz. Pocela sam da se izmicem. Sva sam se ukocila.

“Ne mogu! Strah me! Ne ljuti se, molimm te!” govorila sam panicno. Zatvorio mi je usne svojim mesnatim i poceo da me ljubi grubo, ne prestajuci da pokusava da mi zabije svoje debelo zlo. Gurala sam ga. Sad vise nije bilo zabavno. Otimala sam se, a on me sve vise pritiskao. Udarila sam ga posred lica. Razapeo mi je ruke iznad glave svojim rukama,, spustio usne na moje i poceo da me ljubi i grize mrdajuci kukovima i pokusavajuci da mi nabije kurac.

Nije mu uspjevalo. Prebacio je moju lijevu ruku na stranu, tik do desne, tako da je sada mogao da mi drzi obe ruke jednom svojom rukom. Slobodnom rukom je usmjerio svoj kurac prema mojoj pickici i probio zestoko. Mislila sam da mi je pica popucala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)