Ispovesti

“Volim ga primati i to ne samo jednog…”

Cijeli smo dan proveli na plazi, izlezavajuci se, kupajuci, saleci se. Lisa i Enrique su provodili sve vrijeme s nama. Po povratku sam bila umorna. Odlucila sam da preskocim veceru i odmorim se. Alen i Erick su otisli na veceru, s namjerom da se kasnije prodruze Lisi i Enriqie-u u njihovoj sobi. Samo sto sam se namjestila, zaculo se kucanje na vratima. Ustanem nevoljko:”Ko je?”

“Otvori, ja sam!” zacula sam Alenov glas. Vratio se jer je zaboravio novcanik. Poljubih ga i ponovo se zavukoh u krevet. Nije proslo ni 10 minuta, neko je kucao ponovo.

“Ko je!”

“Jbg sreco, opet ja! Poslali me po kameru, hoce da ih snimam!”

“Sreco, uzmi Erickovu karticu i udji kroz njegovu sobu slijedeci put. Bas sam umorna.” Zaspala sam okrepljujucim snom. Ne znam koliko sam dugo spavala, ali me probudilo ponovno kucanje. Bila sam ljuta! Ustadoh bijesno i otvorih vrata, ocekujuci ponovo Alena. Predamnom je stajao E, sa jos dvojicom nepoznatih muskaraca. Smjesili su se i odmjeravali me od glave do pete. Iako sam dva dana ranije bila nabijena na njegovu debelu kurcinu, osjecala sam se neprijatno samo u tangicama. Malo sam se povukla i zaklonila vratima i rekla:

– “Momci su otisli dolje u restoran, pa ce onda sa Qnrique-om i Lisom da se malo provedu”.

“Znam! ” rekao je E. Bili smo kod njih u sobi, guzva je tamo, Lisa hoce da testira svoju izdrzljivost! Zato sam i dosao, posto si imala dovoljno vremana da se do sada odmoris, i poveo sam dva drugara da nam ne bude dosadno.”

Rekavsi to, uhvatio me oko struka i podigao. Ovila sam noge oko njegovog struka. Usli su i zatvorili vrata, a zatim me E spustio na krevet i zadigao mi noge, svukao tangice i bacio ih te zabio svoj jezik u moju pickicu, hvatao mi je klit svojim mesnatim usnama. Totalno sam se prepustila uzivajuci bez i malo stida. Ovlazila sam jako, stenjala sam pomjerajuci kukove na gore kako bi mi njegov jezik sto dublje usao. Svrsila sam za samo par minuta. Onda me E povukao na rub kreveta, zabio mi svoju mesnatu crnu batinu u mokru, vlaznu pickicu i poceo da me jebe. Digla sam se na laktove i gledala. “Boze, koliki mu je! I sve to mi stane bez nekih vecih poteskoca!” razmisljala sam uspaljeno uzivajuci u njegovom zestokom nabijanju. On je ovio moje ruke oko svog vrata, moje noge oko svojih kukova i povukao me, ustao s kurcinom zarivenom  u mene skoro do……po pritisku, rekla bih do KRAJNIKA!. Boljelo me od tolike buzdovancine, ali sto je vise nabijao, bol je nestajao i nevidjena slast ga je zamjenila. Osjetila sam ruke na svojim kukovima a zatim i trljanje kurca jenog od E-jevih prijatelja o moju guzu.

Bacila sam pogled na stranu, prema svom kuku i ugledala bijelu ruku. Naime, E je dosao sa njima dvojicom, jedan je bio crnac a drugi bjelac. Nisam bas ljubitelj analnog sexa. Uzivam, ali najvise mi prija rasturanje pickice. Zato mi je bilo lakse kada sam vidjela tu bijelu saku na svom kuku, nadajuci se da mu kurac nije prevelik. Trljao se i vlazio mi guzu, a onda je polako poceo da ulazi. E se umirio drzeci me nabijenu na kurcinu i cekao da me i drugar zakuca. Po bolu, rekla bih da je i njegov kurac bio ogroman. Sve je vise ulazio. Konacno se pritaknuo svojim preponama skroz uz mene, a onda poceo da mi rastura guzu. Jaukala sam bolno, ali se on nije obazirao. E je i dalje mirno stajao pridrzavajuci me bez pokretanja. Kada je bol vec potpuno jenjao nakon poprilicno dugo vremena, poceli su obojica sinhronizovano da me kidaju. Sve sam vise uzivala i za kratko vrijeme sam pocela da se grcim u jakom orgazmu. Ubrzo nakon mene je i E. svrsio, a zatim me predao drugu na cijem kurcu sam vec bila nabijena i koji mi je, cinilo mi se, rastrgao anus.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)