Ispovesti

GAZDARICA: “Poderi me, sva mi je potopljena…”

Sad su mi 38, to je bilo prije tri godine. Došao sam na poziv pred jednu kuću da dogovorim posao sa gazdom, no nakon što sam pozvonio na ulazu u dvorište sa portafona mi se obratio ženski glas. Pustila me da uđem i da će mi ona otvorit vrata kuće, kad sam prišao vratima ona se otvoriše a iza njih rasna crnokosa 48 godišnjakinja u prozračnoj bluzi sa dobrim dekloteom, povečih sisa 5 grize donju usnicu sa sjajem u oćima. Ušao sam uz pitanje gdje je gazda?

Na što sam dobio odgovor “neće ga biti 10 dana”.

Tu sam malo zastao, jer sam znao da će me ovi radovi jako iscrpiti. Na što sam dodao a tko će obavit plaćanje po završenim radovima za 6 dana.

Ona reće nebrini nismo još nikad nikom ostali dužni, mislim si koliko sam to puta čuo i na kraju se natezao za plačanje. No dobro nakon izmjera krenuo sam na posao pa po neke dodatne materijale, ali pri povratku me gazdarica dočekala obučena u neke odrezane traperice da joj se vidjelo pola guzova i rub ćipkastih gaćica. Teško su radovi napredovali što zbog kompliciranosti što zbog njenog nabacivanja i svaki put kad bi došla do mene imala je sve izrezaniju odječu na sebi.

Napokon je došao dan naplate izračunam iznos a gazdarica ode na drugi kraj kuće valjda u sef po lovu, vrati se i stavi novce pred mene, prebrojim kad tamo 3 po 500 kn previše. Kažem joj da se pobrojala, na što ona doda nisam, jedino sam mislila da ću te imati barem jednom u ovih tjedan dana. Odgovaram joj, ali ja sam oženjen i vjeran ženi, opet ona ali sad mi prilazi do stolca i trga sa sebe neku tanku košulju i kaže mi. Čula sam ja o tvojoj vjernosti od moje prijateljice Mire, ostao sam paf. Ali čim je stavila svoju ruku na moje međunožje kurac mi je poskočio kao da je odapeta strela, a kako i nebi kad me je kučka ..

Tjedan dana me rajcala i izazivala do boli. Opet bio je tu iznos od preko 1000€ u pitanju pa sam glumio strogo poslovnog čovjeka, sve dok nisam osjetio njene usne, zgrabio sam ju za sise i čvrsto ih stisnuo, na što se iz njenog grla začuo glasni Mmmmmm.. . te izraz kroz zube poderi me pička mi je potopljena.. .

I tada ju zgrabim za međunožje imala je ovaj put na sebi kratki pufasti šos ispod kojeg ništa osim podšišane 2 cm široke irokezice iznad pice. Ljudi moji pojebao sam dosta žena u svom životu ali nikad to nisam osjetio da iz pice teće kao da je pod tušem a nitko ju nije niti dotakao, njoj je sad već teklo po obadvije butine u četiri pet traga po svakoj nozi već do koljena. To me je toliko raspametilo da sam ju zgrabio i odnio do garniture za sjedenje u D. boravku te ju spustio na kožni trosjed, strgnuo šos sa nje i ugledao jako nabubrenu picu sa velikim crvenim stidnim usnama, odmah sam uronio prvo nosom među njih pa po klitu a jezik sam ukapao u njenu usijanu špiljicu da pokupim čim više tih sokova. Na to je ona poćela luđački privlačiti moju glavu ka svojoj pički da sam mislio da će me ugušiti, a tada je poćela glasno cviljeti i vrištati te gubiti valjda svjest nisam joj mogao vidjeti lice od sisa, a iz pice krenuše mlazovi ravno meni u usta i počelo je grčenje njenog tjela. Takav intenzitet da je tek nakon nekih minutu i pol ponovno počela puštati uzdahe, to me je dovelo do ludila, strgao sam sa sebe odjeću i okrenuo ju potrbuške, sa nemjerom da joj ga zbog ovog gušenja stjeram u šupak bez milosti i pripreme.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)