Ispovesti

Tetka ja više ne mogu da dr*am na tebe moram te op*liti – II dio

Posle sexa u selu moja zelja se ostvarila da pojebem svoju tetku,bio sam prezadovoljan,a i ona je to se videlo i po njoj!

U kolima kad smo se vracali iz sela dogovorili smo se da kad god bude imala lufta i kad god teca i brat ne budu kuci da me pozove da joj prodzaram njenu matoru ribicu sa mojom mladom cvrstom kurcinom! Rekla mi je mali za ovo sto se desilo niko ne sme znati! Reko sam joj tetka ne brini niko nezna sem moje kurcine nasmejala se i krnula mi zvaku ubrzo smo i stigli ostavo sam je kod nje kuci i otisao mojoj kuci,kad sam stigo otiso sam u kupatilo da se istusiram izvadio ga i poceo da ga drkam zamisljajuci da mi tetka skace po kurcu kao u selu,dani su prolazili zvao sam tetku,ali nikako nije mogla da nadje vremena mada kaze da ga i ona strasno zeli i da jedva ceka opet da ostanemo sami!

Prosla su tri meseca od kako sam jebao tetku u selu stalno sam ga drkao zamisljajuci je na mojoj kurcini! Stigla mi je porkuka od tetke da ce veceras biti sama posle 10h jer teca putuje do nisa treba da vozi nesto posto mi je teca inace vozac i da ce se vratiti oko 3,4 h ujutru ,a da ce brat raditi 3 smenu a da ona izlazi iz 2 i da je sama i da mozemo kod nje da se pojebemo ako ja mogu! Biso sam inenadjen i srecan i odgovorio sam joj da naravno mogu da dojem i rekao sam joj da cu je sacekati posle posla jer sam u medju vremenu kupio svoj auto i necu morati da pozajmljujem kola od caleta! Sacekao sam tetku izpred firme usla je u kola i zarila mi jezik u usta rekla je desi mali jer si raspolozen da me pokidas,rekao sam naravno tetka za tebe sam uvek raspolozen!

Tetka se u medju vremenu satirala i izgledala je jos mladje i bolje! Imala je crvene helanke sa neekim cipkama koje su joj se extra zategle i savi deo nogu i picke i dupe su joj ocrtavale,mirisala je na testo jer je bila pekarka taj njen miris me je jos vise palio i zurio sam da stignemo ko nje kuci!

Cim smo stigli i usli unutra tetka je rekla cekaj samo da se istusiram sva se osecam na testo,rekao sam joj nemoze tetka to me pali jos vise,uvatio sam je jednom rukom za guz,a drugom za sisu i poceo da joj svlacim majcu,ona je sama dovrsila i skinula je i nije imala brus sagla se svukla mi sorc i onako sa nogu ja stojeci a ona cuceci pocela je da mi pusi kurcinu,video sam da je fascinirana sto je cvrst sisala ga je extra sa zadovoljtvom,izvadio sam kurac iz njenih usta i podigao je svuko joj helanke i video bele cipkane tange koje su bile skoro cele upale u njenu vec navlazenu picu.

To je bio dobar znak da je vec napaljena malo sam sa cudjenjem gledao i pitala me sta gledas reko sam malo mi je cudno da ti nosis tange nikad ih nisam primetio na tebi tetka,a ni nisam nikad video tange na tvojoj zici za ves,nasmejala se i rekla mali to je tetka specijalno kupila za tebe!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)