Zanimljivosti

NEKOM TATA, A NEKOM TATICA: Prepričala je kako joj je otac poseksao najbolju prijateljicu, pa otkrila da nije to bio jedini bolan udarac

Jasno, nakon što je ishodila priznanje, Autumn je prijateljicu izbrisala iz svog života

Brojni ljudi imaju potrebu na društvenim mrežama prepričavati svoja traumatična iskustva, otvarati pred neznancima duše, a to je nedavno učinila i Autumn Ankerich, 21-godišnja djevojka iz Oklahome koja na TikToku vodi svoj digitalni dnevnik.

Nažalost, nju je zadesilo teško obiteljsko razočaranje, a stiglo je od vlastita oca koji joj je poseksao prijateljicu. I to, u tom trenutku, najbolju!

“Zamislite to. U očevu kamionu sam pronašla omot od kondoma, a na izletu smo bili samo on, ja i moja najbolja prijateljica”, kazala je tijekom snimke dama, pa u razgovoru za Jam Press prepričala što je uslijedilo.

A nakon što je pronašla inkriminirajući predmet, od prijateljice je zatražila priznanje da se upustila u seksualni odnos s njezinim ocem, pri čemu je i uspjela nakon što je “bestačica” u početku inzistirala na tome da su ona i otac samo družili.

Jasno, njihovo prijateljstvo tog je trenutka prekinuto, a Ankerich je dodatno silno pogodilo i to što se “frendica” tim seksom kasnije hvalila na društvenim mrežama, točnije na Instagramu.

“Nakon što sam sve sagledala retrospektivno, više nije bilo mjesta šoku. Da, moja prijateljica je zavodila mog oca, on je uzvraćao flertom, pa sam otišla u sobu jer mi je bilo neugodno”, rekla je za Jam Press i otkrila koliko je to uzdrmalo obitelj.

“Nekoć sam bila ‘tatina curica’, ali smo se rastali jer sam shvatila da nije normalan”, istaknula je.

@autumn.ankerich #foryoupage #fyp #daddyissues #viral ♬ original sound – Slowed Songs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)