Ispovesti

Mlada gu*ata mama se doselila u moju ulicu

Kroz moju ulicu je u zadnjih pola godine često znala proći jedna mlada mama gurajući kolica i u njima malo dijete od otprilike pola godine, možda malo više. Bila je to žena od 25 do maksimalno 30 godina, a možda i mlađa od 25. Ne znam kako je izgledala prije trudnoće ali sada je to bilo prilično debela žena. U ramenima i grudima i ne toliko ali je imala ogromnu guzicu i jake noge. Nije to meni baš bilo privlačno jer sam volio više mršavije žene. Jedina njezina prednost je bila ljepota u licu.

Prvih nekoliko puta je samo prolazila bez osvrtanja i pozdrava. Jedan dan se zaustavila pred mojom kućom da se javi na mobitel i kad je počela razgovor nastavila je gurati kolica. Ja sam bio blizu ograde i kratko me samo pogledala. Sutra dan je opet prošla gurajući kolica i kad me vidjela da nešto radim oko brave na ulaznim vratima je pozdravila sa “dobar dan”. Lijepo sam joj uzvratio pozdrav ali nisam znao kamo ide svaki dan. Da li negdje dalje stanuje pa prolazi ili se možda zbog nekog razloga baš ovuda šeta svaki dan. Nekoliko dana ju nisam vidio a onda opet smo se pozdravljali nekoliko dana ali je znala pogledati i smješiti se dok me pozdravlja.

Bila je subota, poslije podne i kad sam ju vidio ona je gledajući me pozdravila “dobar dan susjed”. Odlučio sam se upustiti u razgovor ako prihvati

– dobar dan susjeda. Ja sam mislio da vi samo šetate ovuda a mi smo i susjedi.

– pa nismo baš jako blizu ali odmah na početku druge ulice lijevo smo mi

– viđam vas često , uvijek vi i beba šetate, drago mi je da je netko mlađi došao u naš kvart. Ja sam Tomislav

– Ja sam Mirjana, drago mi je. Šta ste vi sami, nisam primjetila nikoga osim vas u ovoj kući

– da , sam živim, a vi? Ne vidim supruga da nekada prođe sa vama

– on je na brodu. Neće ga biti još 2 miseca. Bilo mi je drago. Doviđenja.

– Do viđenja .

Led je probijen i svakodnevno smo znali po nekoliko rečenica razmjeniti. Jedan dan mi je rekla da treba informaciju od mene. Zanimalo ju je da li imam broj od nekog električara jer joj je bojler prestao raditi pa mora pod hitno ili popraviti ili kupiti novi. Rekao sam joj da se ja bavim sa tim i da mogu pogledati kad joj god odgovara.

– Odmah ako vama odgovara. Ne mogu bez tople vode.

Uzeo sam koferić sa alatom i pošao sa njom. Kad sam ušao ona mi je pokazala gdje je kupaona a dijete prenijela u krevet jer je spavalo. Sa leđa je bila ogromna guzičetina i čak je djelovala odbojno ali kad se okrene faca je bila baš lijepa. Kraća kosa do ramena. krsne tamne, skoro crne oči i pravilne crte lica a grudi – možda trojka. Kad sam pogledao što je rekao sam joj da je kvar samo grijač i ako hoće da ću ja otići do obližnjeg gradića i kupiti drugi. Kad se vratim zamjenit ću joj ga . Bila je presretna i pristala. Za pola sata sam se već vratio i nakon pola sata sam joj ponovno uključio bojler da se grije voda u njemu. Rekao sam da ću sačekati desetak minuta da provjerim da li radi sve i na njenu ponudu pristao popiti kavu. Sjela je za stol i pili smo kavu a ona mi je pričala kako joj je više dosadilo jer joj je uglavnom dosadno

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)