Lifestyle

Baka (85) na aplikacijama za spojeve traži mlađe muškarce: ‘Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije htio’

Hattie Retroage (85) odlučila je napraviti profil na aplikaciji za spojeve, Bumbleu, u nadi da će pronaći malo zabave i avanture. Kad joj je brak završio, ova majka dvoje djece i baka troje unučadi imala je 48 godina i od tada je rekla da želi izlaziti samo s mlađim muškarcima.

– Sada se ne viđam ni s kim. Objavljivat ću na Bumbleu, jer su tamo neki prijatelji upoznali muškarce. Ponovno počinjem izlaziti sada kad mogu biti intimna i uživati u vođenju ljubav. Oduševljena sam što moj seksualni stil postaje biti popularan. Nisu samo stari dečki ti koji uživaju u mladim ženama, mi isto volimo mlađe – ispričala je Hattie za LADBible.

Prije je išla na spojeve tri puta tjedno s muškarcima koje je upoznala na aplikaciji Tinder, no sada je blokirana u toj aplikaciji pa je morala pronaći novi izvor zabave. Unatoč tome, Hattie tvrdi: – Nikad nisam upoznala muškarca koji ne želi seks sa mnom. –

Njezinu novu potragu za muškarcima pokrenuo je prekid veze s njezinim bivšim ljubavnikom Johnom (39). Iako je između njih bila velika razlika u godinama, Hattie kaže kako se ona uvijek osjeća mlado te otkriva kako to postiže – medicinskom kuglom od 12 kilograma koju kotrlja po trbuhu te udara na prsa, ali i kaže kako je važna i masturbacija.

– Savjet o seksu koji dajem ljudima je samozadovoljavanje. Morate pokretati motor bez obzira želite li to ili ne… Održavajte to na životu te tako održavajte svoju mladost – objašnjava te je dodala zašto su mlađi muškarci dobri za održavanje seksualnog života:

– Kad me ljudi pitaju zašto volim mlađe muškarce, uvijek misle da je to zbog seksa. Ne kažem da to nije istina. Međutim, stariji muškarci su već postigli sve u svom životu. Imao je svoje snove, ali ih je i postigao. Mlađi su uzbuđeni zbog budućnosti i mogu biti uzbuđena s njima. –

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)