Lifestyle

ZA OVO JOŠ NISMO ČULI: Devojka OTKRILA šta joj se dogodi kada doživi VRHUNAC, doživela nešto JAKO ČUDNO

“Lekovi su pomogli onima koji su takve simptome pokazivali. Na sreću, vaš simptom vam istovremeno daje i smeh i orgazam. Smatrajte se srećnom!”, zaključila je psihijatrica

Sigurni smo da ste i čuli i doživeli razne situacije kada je seks u pitanju. I to nije ništa neobično. Iskustva su sasvim u redu i treba proći kroz što više njih. Ova devojka je iskusila posebno.

“Imam 37 godina i već 10 meseci sam u vezi sa dečkom. Imamo aktivan seksualni život i zaista se volimo. Ja to ne vidim kao problem, međutim, u poslednje vreme me, svaki put kada doživim orgazam, obuzme epizoda manijakalnog smejanja. Ovako nešto nisam iskusila nikada ranije to, ali, isto tako, nikada ranije nisam doživljavala ni ovako intenzivne orgazme”, požalila se jedna nepoznata žena američkoj psihijatrici Pameli Stivenson Konoli, doktorki koja u kolumni u “The Guardianu” odgovara na pitanja o seksu.

Žena je, takođe, rekla da je njenom dečku ta pojava zabavna, ali i da mu otežava postizanje vrhunca i da misli da je sada zbunjen. “Brinem da bi ovo mogao da postane problem”, zaključila je žena i od Stivenson Konoli zatražila savet.

“Drago mi je da ovo ne vidite kao problem i ono što mogu da vas posavetujem jeste da svom dečku kažete da cenite orgazme koje sa njim doživljavate i da su oni očigledno toliko intenzivni da na njih reagujete na, za vas, nov način: spontanim smejanjem. Pobrinite se da on razume da vaš smeh nije povezan sa njim”, odgovorila joj je psihijatrica.

Stivenson Konoli je zatim rekla i da se nauka nije baš bavila neuropsihološkim mehanizmima orgazma. “Određene studije slučaja su navodile da su se neke osobe tokom, pre i posle orgazma smejale. Meimđut, tu je bilo i plakanja, svraba, uriniranja, napada, glavobolja i drugih bolnih stanja”, dodala je.

“Lekovi su pomogli onima koji su takve simptome pokazivali. Na sreću, vaš simptom vam istovremeno daje i smeh i orgazam. Smatrajte se srećnom!”, zaključila je psihijatrica.

(espreso)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)