Lifestyle

Nikolija: ”Imam 56 godina, dvoje djece, ali NISAM SRETNA U BRAKU. Tražim muškarca za tajnu vezu”

Nikolija ima 56 godina, dvoje djece, ali nije sretna u braku

O meni:

Zovem se Nikolija, imam 56 godina. Živim u Danskoj, a rođena sam u Podgorici. U Kopenhagen sam otišla nakon završetka studija i zaposlila se u jednoj farmaceutskoj kući. Po zanimanju sam inžinjer hemije, ali sam napredovala pa sam završila dodatne obuke kako bih pronašla neko bolje zaposljenje. Zadovoljna sam svojim životom. Imam dvoje djece, sina i kčerku koje sam dobila u ovom braku. Moj suprug je Danac, cijeli život mu se je svodio na rad i disciplnu. Mlađi je od mene četiri godine. Njego posao traži rutinu i aktivnost pa je cijeli život putovao i ostavljao me je samu. Nikad nije bio nešto pretjerano ljubomoran. Mogla sam pored njega šta sam htjela. Kako vrijeme ide, prolazile su naše strasti i naš se*sualni život je postao monoton. Nekoliko puta sam prelazila preko njegovih afera u mlađim danima pa nisam mnogo davala pažnje. Ja varala nisam, nije mi bilo zanimljivo. Poželjela sam da probam nekoga, i mislim da je ovo jedinstvena prilika.

Volim:

Moje godine nisu promijenile moj spremni temperament da istražujem i isprobam nove stvari. Vrlo često putujem na neke određene destinacije sa kolegicama. Imala sam raznoraznih ponuda za aferu, vezu pa i brak, ali nisam željela da se predajem takvim pustolovinama. Moje drugarice vole provode pa se mi vrlo često nalazimo sa društvom i feštamo. Volim dobru kuhinju i mediterasnak jela.

Tražim:

Pa, s obzirom da mi nedostaje strasti i zadovoljstva, voljela bih da pronađem nekoga da mi to nešto pruži. Ne tražim kratkkotrajne avanture i veze. Voljela bi da to ide malo dalje i ozbiljnije, ali ne toliko daleko da neko bude povrijeđen. Ne smeta mi ako je mlađi i deset godina – to se, doslovno, i traži. Ne smeta mi i ako je zauzet i u braku. Želim samo da bude korektan i diskretan. Neka mi se jave zainteresovani u oglas pa ćemo vidjeti dalje.

Za kontakt pridružite se našoj Facebook stranici CICE

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)