Ispovesti

IMAM AFERU SA 13 GODINA MLAĐIM KOMŠIJOM: Dok im se deca zajedno igraju u dvorištu, oni koriste priliku da budu INTIMNI!

Anonimna žena poslala je mejl u kome je napisala da se viđa sa svojim komšijom, kao i da njihova afera traje već godinu dana.

-Kada se naša jeca igraju u dvorištu, ja skakućem okolo sa svojim komšijom u njegovom krevetu. On ima 32 godine i samohrani je otac devojčice od devet godina. Ja sam udata žena od 45 godina i imam tri ćerke – napisala je jedna žena za “The Sun”.

Naime, kako je objasnila, tokom pandemije, preselili su se u novu kuću. Bila je iscrpljena, radila je puno radno vreme i sređivala kuću i brinula o deci. Pa kad je videla oglas za bolje plaćen posao koji se radi od kuće, odlučila je da se prijavi.

– Kada sam rekla svom mužu da sam dobila posao, bio je toliko razočaran i manje zainteresiran za mene, a više za svoj mobilni. Međutim, komšija je bio jako uzbuđen zbog mene i pozvao me je da proslavimo uz piće. Naš razgovor se brzo pretvorio u flert, a zatim i u s*ks. Sada, naša veza traje već godinu dana – nastavila je.

– Možete da izgubite sve ako imate aferu. Ako se ne slažete sa svojim mužem, onda je vreme da se pozabavite time, umesto da trčite u zagrljaj nekog drugog. Pronađite miran trenutak da mužu kažete da biste želeli da se on više zanima za vas i setite se zašto ste u braku. Predložite neke večeri u kojima on pomaže s devojčicama, a onda imate zajednički obrok, bez mobilnih – odgovorila joj je Deidre.

Related Articles

BONUS ISPOVEST:

 

KAKAV DESERT SAM DOBIO OD NAPALJENE KOLEGE! Jezikom sam lizao njezin trbuh i čvrste grudi dok me nije pregazila

 

-Hej kolega, kamo se žuriš? Čuo sam poznati glas iza sebe.

– Mint, gdje si?

Marina je bila moja kolegica s posla, slatka mala brineta finih oblina, vedrih očiju i prekrasnog osmijeha. Uvijek nasmijana i spremna na dobru šalu, razveselila bi se, često tmurnih i dosadnih dana na poslu. Zvali smo je Mina zbog imena, zbog bodljikavog nosa koji ju je malo podsjetio na Minin mišić iz Disneyevog crtića.

– Što si kupio? Pokazao sam na torbu koju je nosila

– Donje rublje za mene – rekao je i izvadio crveno čipkasto donje rublje iz torbe.

-Sviđa mi se?

– Pa ne mogu je tako suditi, moram prvo vidjeti kako izgledaš. Odgovorila sam s pomalo opakim osmijehom na licu.

– Ma ne, ti si mi jako pametan, znaš – odgovorila mi je Marina s već prepoznatljivim širokim i lijepim osmijehom.

-Ajde dođi mi večeras, pravim gulaš, svidjet će ti se, vjeruj mi. Nemojte večerati sami.

– A gdje ti je muž? Pitao sam je znajući da je udana.

– Otišao iz mog života. Zauvijek. Reći ću ti večeras. Vidimo se oko 19 sati.

Imao sam taman dovoljno vremena da završim neke poslove po gradu, dođem kući i istuširam se. Iako nisam znala što očekivati ​​od večerašnjeg susreta, dopustila sam si dodati novu maštariju u domenu samozadovoljavanja pod tušem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)