Ispovesti

ISPOVEST: San mi se ostvario probao sam matoru PROFESORKU

Mislim da je počelo kada je prvi put ušla u učionicu u lepršavoj haljini koja je otkrivala tek toliko da ti zagolica maštu, a da opet ne izgleda nepristojno za profesora u gimnaziji. „Ja sam Sonja i ove godine ću vam predavati hemiju na srpskom i engleskom jeziku…“, bile su njene prve reči. Ostale nisam ni čuo jer mi je bilo neverovatno da imamo novu profesoricu i da izgleda tako dobro. „Izgleda da će hemija postati jedan od mojih omiljenih predmeta!“, pomislio sam.

Sonja je bila pristojna devojka – moram tako da je nazovem jer je izgledala baš baš mladoliko, uvek lepo doterana, crna kosa do ramena, uvek vatreno crveni ruž za usne i lak na noktima, haljina do ispod kolena koja je otkrivala lepo oblikovane listove i mokasine na nogama. Bila je više štreberski tip, ali se meni baš sviđala. „Ah, što nisam samo malo stariji!“.

O Sonji su verovatno maštali svi momci iz razreda. Imala je tu neku harizmu i njeni časovi su uvek prolazili u dobroj atmosferi. Mislio sam da ću zavoleti hemiju, ali ja sam mislio samo o Sonji. Zamišljao sam kako bih joj predložio da se vidimo, da mi trebaju dodatni časovi (čuo sam da drži privatne časove), ali se nisam usuđivao. Drkao sam na nju dva puta dnevno. Ostale devojke mojih godina nisu joj dorasle. Koliko sam samo puta zamišljao da joj polako skidam tu njenu haljinicu…

Međutim, Sonja se smuvala sa profesorom fizike iz iste škole i ubrzo su se i venčali. Lik je izrazito ružan i malo je reći da sam ga zamrzio. A delimično i nju. Nekako mi njeni časovi više nisu bili isti. Uopšte, mislio sam stalno na nju, ali sam bio i ljut. Iracionalno, ali jbg. Ubrzo je počeo i raspust i sve to je postalo manje važno.

Kasnije sam razmišljao o Sonji, ali sam odlučio da je bolje da nađem sebi neku drugu zabavu. Novi Sad tokom leta zna da bude prilično dosadan ali sam u jednom izlasku uspeo da uzmem broj telefona žene od nekih 30+ godina. Sreli smo se nekoliko puta u kratkom vremenskom periodu i stvari su prosto kliknule. Prvi put sam je (koje neiskustvo) odveo u neki skup motel, ali posle nekoliko sastanaka počeli smo da se viđamo kod nje. Tucam udatu ženu – bilo je to najbolje leto do sada. Jednom prilikom sam spomenuo trojku i na moje iznenađenje rekla je da je i ona htela to da predloži, ali nije znala kako ću reagovati.

Dogovor je bio da dovede prijateljicu, ali me je zamolila da ne insistiram previše jer joj je prvi put i ne želi seks sa muškarcem već samo s njom. Htela je da eksperimentiše i morao sam da obećam da nema slikanja i da je diskrecija vrlo bitna… Pola od toga nisam ni čuo, bilo mi je nebitno, hteo sam što pre da se vidimo, ah trojka…

Od toga je prošlo najmanje dve nedelje, a trojka nikako da se desi. Taman kad sam pomislio da od svega nema ništa, Sneža je rekla da dođem u subotu uveče. Ne moram ni da kažem da mi je kurac čitav dan bio u pripravnosti, nisam mogao da dočekam veče, ne znam ni kako su prošli sati do večeri. Stigao sam oko 9 i njih dve su se već mazile u krevetu. Sneža je definitivno bila iskusna u ovome. Pokazala mi je da se skinem i da im se pridružim.

Njihova tela bila su isprepletena na krevetu, svetlo je bilo prigušeno i devojka koja je došla je mirisala na višnje (verovatno mleko za telo) i taj slatkasti miris ispunjavao je čitavu sobu. Puzio sam polako prema njima, ne znajući ni sam šta da radim, jer nisam hteo da sve propadne ako navalim previše. „Ovo je Nikola o kome sam ti pričala“.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)