Ispovesti

RAZVELA SAM SE OD MUŽA, PA SADA IMAM REDOVAN SE*S SA ŠVALEROM: Jednu stvar zahtevam da mi URADI

Tvrdi da njegova deca ne bi dobro prihvatila vest da ima novu devojku, iako je već deset godina razveden od supruge

Ja sam u ranim 50-ima i viđam sam se s muškarcem poslednjih nekoliko godina, ali naša veza nije puno napredovala dalje od seksa. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i oboje smo razvedeni – napisala je jedna žena za Mirror.

Razveo se pre 10 godina nakon što je njegova žena pobegla s jednim od njegovih prijatelja, a ona se od muža razvela pre šest godina, ali to je bila zajednička odluka. Njen problem je što se redovno sastaju kod nje i on obično prenoći ili idu na večeru ili ručak, ali još nikome bitnom u životu nije rekao o njoj. Oseća se kao da ne postoji.

– Rekla sam sinu, prijateljima, pa čak i bivšem da se viđam s nekim. Moj sin, koji ne živi kod kuće, video ga je u nekoliko navrata. Kad god to spomenem, kaže da su mu deca ostala s ožiljcima zbog razvoda, jer su tada bili mladi i da im ne želi stvarati dodatne probleme.

Njegova deca imaju 18 i 21 godinu i po meni su dovoljno stari da se nose s tim da njihov tata ima devojku. Volim ga i seks je dobar, ali ne volim se osećati kao prljava tajna – nastavila je.

– Možda samo preteruje i nepotrebno se brine. Pretpostavlja da će njegova deca loše prihvatiti vesti, ali zapravo bi mogli biti u redu s tim, pa čak i zadovoljni što je upoznao nekoga posebnog. Definitivno su dovoljno stari da prihvate ovu vest budući da je razvod bio pre 10 godina!

Ako želite više, onda morate biti direktni i reći mu da želite stvari podići na sledeći nivo. Zvuči kao da vas pomalo uzima zdravo za gotovo i možda mu treba ultimatum – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)