Ispovesti

Otvorio sam vrata garaže i odmah ZAŽALIO: Kad sam video s kim je moja žena u akciji, slošilo mi se!

“Zaklela mi se da nisu imali seks i da je za sve kriv alkohol. Preklinjala me je da joj oprostim”

Dugo je mislio da je njegov brak savršen, a onda je jedan Englez na najgori način saznao da ga supruga vara.

– Ja imam 38, a moja supruga 35 godina. U braku smo 10 godina i imamo dvoje dece. Uvek sam mislio da je moj brak srećan, ali sve se nedavno promenilo – priča on i dodaje:

– Moja supruga i njena sestra su uvek flertovale sa njihovim polubratom, i uvek sam mislio da je to samo bezazleno zavitlavanje. Inače, polubrat moje žene ima 34 godine, nije oženjen i svideo mi se na prvi pogled. Upoznali smo ga pre četiri godine kada se majka moje supruge ponovo udala.

– Veoma je zabavan, stalno menja devojke i zanimljivo je provoditi vreme sa njim. Pre nekoliko meseci smo imali veliku žurku u kući i pozvali smo mnogo prijatelja i članova rodbine. U neko doba noći smo pripiti odlučili da je pravo vreme za karaoke i ja sam otprilike znao gde se u našoj garaži nalaze mikrofon i zvučnici. Otvorio sam vrata garaže, i život mi se zgadio. NIkada nisam bio tako ponižen – priznaje muškarac.

– Moja žena je upravo skinula haljinu, a njen polubrat je otkopčavao kaiš na pantalonama. Sve vreme su se mazili i strasno ljubili. Želudac mi se okrenuo. Zatvorio sam vrata i u polusvesnom stanju sam se vratio na žurku i rekao da nisam mogao da pronađem opremu za karaoke. Tu noć sam prespavao na kauču u dnevnoj sobi i danima nakon toga nisam mogao da razgovaram sa ženom. Na kraju me je ona bukvalno saterala u ugao i naterala me je da pričamo o onome što se dogodilo – navodi Britanac.

– Zaklela mi se da nisu imali seks i da je za sve kriv alkohol. Preklinjala me je da joj oprostim. Svim srcem bih želeo da joj oprostim i da nastavimo sa normalnim životom, ali nisam siguran da je to moguće. U glavi mi je totalna zbrka i ne znam šta da radim – zaključio je muškarac.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)