Zanimljivosti

OVO JE POLICAJKA KOJU SU SNIMILI KAKO MIJEŠA GUZOM ŠEFU U KRILU: OGLASIO SE I NJEZIN OTAC

Još ne jenjava skandal koji je pogodio policijsku postaju u Bronxu.

Naime, prije tačno sedmicu dana, službenici su tijekom božićne zabave mobitelima zabilježili mladu kolegicu kako veselo miješa guzom u krilu svog šefa, poručnika 44. postaje Nicka McGarryja.

Tamošnji mediji su sada otkrili identitet mlade dame, doznali da se zove Vera Mekuli, da ima 26 godina, te naveli da je radila kao agentica za nekretnine prije nego što se zaposlila u policiji.

Premda je Merkuli u međuvremenu obrisala sve svoje profile s društvenih mreža, mediji su svejedno uspjeli doći do njezinih fotografija s LinkedIna, pa i rečenice u kojoj o sebi kaže da je “silno motivirana i odlučna osoba”.

Idem za onim što želim i ne stajem dok to ne dobijem. Kada mi ne ide, dižem se i pokušavam iznova. Uspjeh ne dolazi bez posrtanja. Naučila sam da se u životu ništa ne dobiva, već da se do uspjeha i bogatstva stiže uz mukotrpan rad i puno uloženog vremena i truda”, napisala je o sebi Mekuli.

Što joj je bilo na pameti kada je počastila svog nadređenog erotskim plesom u krilu, još uvijek je nepoznato jer se nije oglasila, ali je zato izjavu dao njezin otac koji je kazao da je silno frustrirana zbog muke koju upravo prolazi.

Tata, pogriješila sam. Silno mi je neugodno zbog onoga što sam učinila. Osramotila sam porodicu”, prepričao je njezine riječi John Mekuli, te svemu dodao da se sprema dići tužbu. “Plakala je i plakala. Ona je mlada djevojka, a on oženjen čovjek. Trebao je biti pametniji”, naglasio je.

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)