Zanimljivosti

Muž ju je prevario s balavicom, ona mu priredila filmsku osvetu i postala hit: ‘Gledaj me i pati!’

‘Osvetnički’ video za muža preljubnika postao je viralan – skupio je više od 34 milijuna lajkova i više od 14.000 komentara

Ova žena je otkrila kako se osvetila svom suprugu, koji je navodno imao aferu s 19-godišnjakinjom – i postala viralna. Spisateljica Gabrielle Stone na svom je TikTok profilu, gdje je prati 707.000 korisnika, objavila video o situaciji u kojoj se našla.

Plavokosa ljepotica započinje snimku ozbiljno gledajući u kameru odjevena u sportsku odjeću. Video je naslovila: “Moj muž je šest mjeseci imao aferu s 19-godišnjakinjom.”

@gabrielle_stone

The best part of this video is my dog understanding the assignment. ##divorce

♬ Do It To It – ACRAZE

Ali tko se zadnji smije…

“Na sofi u našem dnevnom boravku bile su njezine fotografije”, dodala je Stone, dok se zavodljivo izvijala pred kamerom i vježbala. “Otišao je na odmor s njezinim roditeljima. Lagao je i rekao im da se zove Daniel.”

Dok je nastavila plesati uz pjesmu “Do It To It”, Gabrielle je otkrila: “Podnijela sam zahtjev za razvod. Napisala sam bestseler knjigu o svemu tome. Kupila sam vlastitu kuću. I svom liku dala ime Daniel.”

Otkako je Gabrielle objavila video, postao je viralan – skupio je više od 34 milijuna lajkova i više od 14.000 komentara. Mnogi su joj čestitali, a jedan je korisnik zaključio: “Ovo je ono što nazivamo pretvaranjem boli u moć.”

@gabrielle_stone

Reply to @mrwalkercooks Where should Eat, Pray, FML land? 📚🎬😉

♬ Iko Iko (My Bestie) (feat. Small Jam) – Justin Wellington

(net.hr)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)