Lifestyle

KAKO DA ODNOSI UVEK BUDU UZBUDLJIVI? 10 saveta koji vam moraju pomoći

Ono što bi muškarci trebalo da urade, jeste da pronađu način da u svojim partnerkama probude želju i da oboje maksimalno uživaju

Žene muškarcima zameraju mnogo toga.

A pogotovo sebičnost u krevetu.

To dovodi do toga da one sve manje imaju želju da vode ljubav sa svojim partnerima.

Ono što bi muškarci trebalo da urade, jeste da pronađu način da u svojim partnerkama probude želju i da oboje maksimalno uživaju.

Dajemo vam deset saveta koje bi trebalo da primenite.

1. Vodite ljubav što češće Na libido žena utiče i to koliko često upražnjavaju seks. Što ga više ima, to ga više i želi. Ukoliko žena nema sekusalne odnose duže vreme ona će se prilagoditi toj situaciji bolje od muškaraca. Ono u čemu muškarci greše jeste forsiranje seksa koji je obaveza partnera. Primenite obrnutu psihologiju – i vrlo brzo će ona pristupiti vama.

2. Budite romantični Kao i kod pripadnika jačeg pola, žene će u pravo raspoloženje za seks dovesti mala doza truda sa suprotne strane. Iznenadite je i nakon napornog radnog dana dočekajte romantičnom večerom, uz koju joj možete spomenuti da cenite to što ona radi za vas. Žene vole da se primieti ono što rade, a činjenica da je njen partner svestan njene vrednosti u njoj budu novu želju za intimnošću.

3. Udelite joj kompliment Nemojte da zapostavite vrednost dobrog i iskrenog komplimenta. Ujutru joj šapnite da je predivna, nakon što izađe iz tuša zadivljeno joj šapnite da je seksi, a u situaciju u kojoj se “sredi” istaknite da je za vas i dalje najlepša žena na svetu. To će delovati kao afrodizijak.

4. Predigra je važna Iako izgleda nemoguće da neko ne zna važnost predigre, važna je toliko da na nju uvek treba podsećati. Budući da je većini žena u seksu predigra izuzetno važna, potrudite se da joj s vremena na vreme priredite iznenađenje u vidu večeri koja će u potpunosti biti posvećena njoj i ugađanju njenom telu. Sa predigrom možete da počnete ujutru, poželite joj dobro jutro jednim dugim poljupcem, a tokom dana joj šaljite uzbudljive poruke u kojima ćete joj nagovestiti da je krajem dana čeka nešto neverovatno.

5. Ne budite predvidljivi Upadanje u rutinu i predvidljivost u seksu su najčešći razlozi zbog kojih se smanjuje zadovoljstvo seksom. Zato se često problem sa intimnošću javlja u dugim vezama. Ne dozvolite da upadnete u kolotečinu, potrudite se da održite intimnost, bez obzira na to koliko dugo ste u vezi.

6. Masaža pomaže Čak i ako joj taj dan nije do seksa, iscrpljena je poslom i kućnim obavezama, za to postoji lek koji pali u barem 90 odsto slučajeva, a to je masaža. Ponudite se da je izmasirati i potrudite se da to potraje što duže kako bi se opustila, a potom pređite na “konkretnije” dodire.

7. Sredite se za nju Žene će ceniti trud muškarca da joj ugodi, isto kao što i to oni čine kad žena odluči da kupi seksi kompletić i potrudi se oko zavođenja. Zato obratite pažnju na ono što znate da voli, pohvalite je kada se dotera, stavite nekoliko kapi parfema koji ona najviše voli, ili obucite one bokserice za koje vam ona govori da su seksi. Čak i ako vam nisu tako udobne, računajte da ćete ih brzo skinuti.

8. Budite spontani Ako ste navikli da vodite ljubav samo uveče i u krevetu, ako želite da poboljšate svoj seksualni život to “pod hitno” morate da promenite. Spontanost je najbolji začin seksualnom životu svakog para. Iznenadite je pod tušem idejom da joj pomognete da opere leđa ili… Tako ćete stvoriti atmosferu u kojoj ćete oboje češće misliti na seks i imati više želje za njim.

9. Seksualne fantazije su uvek poželjne Koliko žene vole seksualne fantazije, o muškarcu koji će im pokazati sirovu želju za njom, dokazuje popularnost hitova poput “50 nijansi sive”. Ukoliko povremeno budete neobuzdan ljubavnik, njoj dajete na znanje da vam je toliko privlačna da se teško kontrolišete, što je definitivno uzbudljivo.

10. Budite obzirni Ne zaboravite na sitnice koje čine svakodnevni život i utiču na zadovoljstvom odnosom, pa tako i na samu redovnost seksa i želju za njim. Studije pokazuju da žene koje smatraju da je njihov partner obziran, želi da pomogne i povremeno ugađa, deluje privlačnije, pa se sa njim češće osećaju raspoloženima za seks.

(Espreso)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)